Calvin Klein lanseaza campania Primavara 2021: Blank Canvas

Prin noua campanie, minimalismul specific brand-ului Calvin Klein devine o panza dedicata explorarii creative, revenindu-se asfel la lucrurile considerate a fi esentiale.

Piesele statement, create in mod constient cu aceasta caracteristica, cum ar fi tricoul alb perfect, siluetele clasice/de arhiva din denim si lenjeria de corp cu monograma iconica a brand-ului, ofera posibilitatea unei exprimari de sine nelimitate. Devin o panza goala (a Blank Canvas). Fotograful Mario Sorrenti si regizorul Terence Nance sunt cei care au surprins prin imagini intime si suprarealiste, prin dialog si miscare, povestitorii, vizionarii si creatorii de astazi, care isi impartasesc propriile istorii.  

Distributia:
-Anthony Ramos, actor, muzician
-Janaya Future Khan, creator de continut, futurist, activist
-Jacob Elordi, actor
-Koffee, muzician
-Megan Thee Stallion, rapper
-Queer Skate LA, colectiv de skateri din Los Angeles, California
-Rina Sawayama, cantareata – compozitoare
-Sage Elsesser, muzician si skateboarder
-Vinson Fraley, dansator

Despre produse:

Noile oferte din colectia Primavara 2021 se concentreaza pe stiluri fundamentale. In gama Underwear, tehnologia Air Fx Tech permite pielii sa respire mai bine. Confortul este reinterpretat, modeland iconicele siluete Calvin Klein, prin utilizarea materialelor ce provin din surse sustenabile. In gama Jeans, piesele monocromatice, neutre din punct de vedere al genului, precum jachetele trucker si maiourile din bumbac sunt destinate sa devina piese statement in garderoba fiecaruia.

Credite pentru campanie
Fotograf: Mario Sorrenti
Regizor: Terence Nance
@calvinklein
#mycalvins

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.