adidas lanseaza Ultraboost 21 - cea mai noua versiune a modelului iconic ofera energie cu fiecare pas - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
adidas lanseaza Ultraboost 21 - cea mai noua versiune a modelului iconic ofera energie cu fiecare pas

- adidas ULTRABOOST 21 este echilibrul perfect dintre greutate, amortizare și capacitate de reacție, având cu 6% mai mult BOOST decât ULTRABOOST 20 pentru un retur incredibil de energie


- Sistemul de torsiune nou creat, adidas LEP, oferă o rigiditate sporită la îndoirea părții din față a tălpii pentru o alergare mai receptivă

- Studiul internațional adidas privind obiceiurile consumatorilor evidențiază impactul pozitiv al alergării asupra sănătății fizice și mentale, alergătorii dovedindu-se a fi cu 20% mai predispuși decât non-alergătorii să experimenteze niveluri crescute de energie

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului.

O echipă de designeri și dezvoltatori de produse adidas a lucrat îndeaproape cu comunitatea de alergători adidas și cu atleți care au testat pantofii pentru a crea noua siluetă, care reimaginează modelul original ULTRABOOST pentru a oferi un nou design îndrăzneț, combinat cu cele mai noi tehnologii pentru performanță.

Inovația de bază în ULTRABOOST 21 este reproiectarea sistemului de torsiune a pantofului. Noul adidas LEP („Linear Energy Push”) oferă o creștere cu 15% a rigidității la îndoirea părții din față a tălpii pentru o alergare mai receptivă. Acest sistem împreună cu tehnologia adidas BOOST din talpa intermediară a pantofului, care include cu 6% mai mult BOOST printr-o curbă exagerată a călcâiului, oferă alergătorilor un retur incredibil de energie și confort la fiecare pas.

Modelul adidas ULTRABOOST 21 oferă:

- BOOST optimizat – cu 6% mai multe capsule BOOST decât în ULTRABOOST 20 pentru a oferi alergătorilor combinația perfectă dintre suport și confort

- ADIDAS LEP – un sistem de torsiune „Linear Energy Push” reproiectat, cu material mai rigid, întărit în talpa intermediară, pentru a oferi alergătorilor o flexibilitate redusă a părții din față a tălpii și o receptivitate sporită

- PRIMEKNIT + - o țesătură precis proiectată și prelucrată pentru a oferi susținere incredibilă și mișcare îmbunătățită, combinând confortul pur, greutatea redusă și performanță

- Suport durabil – Partea superioară este realizată cu PRIMEBLUE, un material reciclat de înaltă performanță care conține cel puțin 50% Parley Ocean Plastic, consolidând angajamentul pentru sustenabilitate exprimat de adidas în 2015

adidas a crezut întotdeauna că, prin sport, are puterea de a transforma vieți și ULTRABOOST 21 întruchipează acest angajament de a aduce energie oamenilor pentru a stimula schimbarea pozitivă și îmbunătățirea de sine. Sosind într-un moment în care orașele din întreaga lume au fost puternic afectate de pandemia de Coronavirus, alergarea a continuat să fie o constantă care a menținut orașele și comunitățile în mișcare.

Un studiu global organizat de adidas a evidențiat puterea alergării în transformarea pozitivă și îmbunătățirea bunăstării fizice și mentale în comunități. S-a dovedit că alergătorii au cu 20% mai multe șanse decât cei care nu alergă să experimenteze niveluri crescute de energie, iar peste 40% dintre respondenții care și-au crescut frecvența cu care alergă au spus, de asemenea, că au dezvoltat o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. În același timp, peste 1 din 3 persoane au identificat beneficiile alergării pentru sănătatea mintală ca fiind unul dintre principalii lor factori motivanți.

Alberto Uncini Manganelli, Director General / Vicepreședinte Senior, adidas Running, a declarat: „ULTRABOOST a fost în mod constant un amestec unic și senzațional de design remarcabil, inovații revoluționare, performanță de neegalat și experiență unică pentru consumatori.

BOOST și PRIMEKNIT au creat și au ridicat standardele în industrie, în timp ce PRIMEBLUE a stabilit un nou reper de sustenabilitate, iar adidas LEP stabilește noi standarde de performanță.
ULTRABOOST a fost întotdeauna un „prim”, un „pionier”, bucurând în fiecare zi milioane de utilizatori din întreaga lume, câștigându-le inima și mintea și schimbându-le modul în care percep alergarea.”

Moritz Höllmüller, Director Senior Pentru Designul Pantofilor, adidas Running, a declarat: „Prin crearea adidas ULTRABOOST 21 am dezvoltat cel mai holistic pantof de alergare de până acum, expresia supremă a confortului și capacității de reacție.

ULTRABOOST este motorul inovației în cadrul adidas, unde obiectivul principal este acela de a face fiecare pantof mai bun decât cel anterior. ULTRABOOST 21 preia toate ingredientele estetice care au făcut parte din ADN-ul original al pantofului și le îmbină cu cea mai recentă tehnologie, cum ar fi adidas LEP, pentru a crea un pantof care combină toate aceste caracteristici extraordinare de design cu confort incredibil, suport și retur de energie.

„ULTRABOOST 21 este o declarație puternică a valorilor adidas. Este un produs cu adevărat unic și tot ce ți-ai putea dori într-un pantof de alergare!”

adidas ULTRABOOST 21 va fi lansat la nivel international pe 4 februarie 2021 și prezintă un mix vibrant între culorile alb și galben fluorescent, ilustrând vizual tema nivelului ridicat de energie.

Pentru a afla mai multe, urmăriți Ultraboost 21 pe Instagram, Facebook și Twitter utilizând #Ultraboost 21 și @adidasrunning.