Noile colectii din Bucuresti Mall - Vitan vin la pachet cu reduceri exclusive

Primul centru comercial modern din România, un reper şi în materie de fashion, le-a pregătit un val de surprize clienţilor care îi trec pragul în această toamnă: nu doar noi colecţii, ci şi reduceri exclusive la acestea!

Printre brandurile care au intrat în acest maraton de discount-uri se numără TEZYO, CALVIN KLEIN JEANS  – care a deschis singurul magazin din Capitală în București Mall – Vitan -, care au oferit reduceri de 20% la articolele din noua colecție, cum de altfel o vor face şi Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Accessories, Tommy Hilfiger Kids, Intersport şi Chicco, aceştia din urmă cu reduceri de 25% la toate produsele marca proprie. Pentru ca amatorii de shopping să se bucure de această experienţă tot sezonul, brandurile îşi pasează ştafeta reducerilor exclusive de la unul la altul – ofertele sunt în perioade consecutive.

În plus, primul centru comercial modern din România a demarat o campanie pentru a răsplăti loialitatea clienţilor şi a le oferi momente de răsfăţ! Dacă achiziţionezi produse din magazinele din galeria comercială de minimum 2000 de lei, pe un singur bon fiscal, primeşti un cadou garantat din partea Bucureşti Mall – Vitan, care te aşteaptă la InfoDesk. Urmăriţi-i îndeaproape pentru şi mai multe suprize.

Reamintim că București Mall – Vitan a fost un pionier şi în ceea ce priveşte măsurile de prevenţie anti-COVID, implementând şi unele suplimentare. Şi magazinele, şi food-court-ul, şi terasa exterioară operează în deplină siguranţă.

Despre București Mall – Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară.