Tommy Hilfiger ramane in spatele misiunii de sustenabilitate cu colectia TOMMY JEANS Toamna 2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Tommy Hilfiger ramane in spatele misiunii de sustenabilitate cu colectia TOMMY JEANS TOAMNA 2020

Tommy Hilfiger anunta lansarea colectiei TOMMY JEANS TOAMNA 2020, ca parte din misiunea constanta a lui Tommy Hilfiger de a integra sustenabilitatea in moda, ghidat de principiul „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa”.

Aliniat la portfolio-ul in continua dezvoltare de initiative menite sa sporeasca sustenabilitatea, in acest sezon s-au folosit, in fiecare etapa de realizare ale produselor, materiale si metode de productie inovatoare. Aceasta colectie, cu un impact pozitiv de constientizare, este disponibila in magazinele selectionate TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS.

Cu scopul de a reduce deseurile textile, majoritatea colectiei TOMMY JEANS este realizata din mai multe tipuri de denim 100% reciclate, obtinute printr-o tehnica inovatoare care amesteca resturi de bumbac colectate de pe podeaua fabricilor de confectii si din lenjeria de pat folosita in industria hoteliera, cusute cu fire realizate din sticle PET, din plastic reciclat. Noile stiluri iconice de broderie sunt, si ele, 100% fabricate din denim reciclat, putand fi purtate ca si piese statement, de sine statator, sau in combinatie cu alte piese vestimentare pentru un look indraznet. Alte materiale sustenabile, care au fost folosite in crearea colectiei, sunt bumbacul organic - care se regaseste in pantalonii sport - si bumbac 100% reciclat - folosit in blugii stilul mom. Spiritul rebel caracteristic TOMMY JEANS este in continuare prezent si in aceasta colectie, insa in acelasi timp este dusa mai departe si misiunea de a reduce impactul negativ, fara sa afecteze calitatea articolelor de imbracaminte.

Inspirata din seria „Tune into” lansata in sezonul de PRIMAVARA 2020, campania Toamna 2020 TOMMY JEANS aduce impreuna un mix eclectic de oameni creativi unde se regasesc muzicieni, modele, DJ-i si dansatori, precum Sheani Gist, Havana Liu, Lucia Luciano, Wooseok Lee, Ohkemo, Salem Mitchell, G Meyer si Carlie Hanson. Perspectiva creativa a acestui grup diversificat de oameni talentati este redata prin felul in care fiecare surprinde emotia campaniei cu ajutorul propriilor dispozitive mobile.

Fanii sunt invitati sa se alature comunitatii in crestere TOMMY JEANS, dand follow @TommyJeans. Urmand viziunea creativa inspirata din muzica, contul Instagram @TommyJeans ofera publicului continut experimental 24/7 si intr-un mod senzational devine destinatia celor care cauta autenticitate in moda si un spatiu de exprimare personala, unde primesti si oferi in egala masura. Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyJeans si #TommyHilfiger.


Despre SARKK SA
SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de imbracaminte si imbracaminte sport de inalta calitate pentru barbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentru femei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltaminte si accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentru barbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.