LEVI'S® HIGH LOOSE SI LEVI'S® STAY LOOSE: Colectiile statement pentru un stil relaxat in sezonul de Toamna - Iarna 2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
LEVI'S® HIGH LOOSE SI LEVI'S® STAY LOOSE: Colectiile statement pentru un stil relaxat in sezonul de toamna/iarna 2020

Pentru sezonul de toamnă/iarnă 2020, Levi’s® îmbrățișează ținutele relaxate cu un nou model din denim, atât pentru ea, cât și pentru el: High loose și Stay Loose. High Loose este inspirat din stilul anilor ’70, dar și de vibe-ul anilor 2000, cu talie înaltă, larg și drept pe picior, un model ce alungește silueta și creează o ținută statement.

High Loose depășește limitele a ceea ce poate însemna o pereche obișnuită de jeans. Este un item ce ia ce este cel mai bun din modele din denim Baggy, Dad și Ribcage, realizând  mixul perfect pentru o siluetă sofisticată contemporană.

“High Loose este unul dintre cele mai noi item-uri de care suntem foarte entuziasmați. Este feminin și oferă un look măgulitor, deoarece se așează natural pe talie, este lejer pe șolduri și drept pe picior. Este un model ce evidențiază foarte bine talia, dar nu este strâns pe corp. Astfel că, se încadrează perfect în nostalgia trendurilor anilor 2000 pe care le vedem în perioada aceasta. ” - Jill Guenza, VP, Global Women’s Design la Levi’s®.

Colecția de toamnă/iarnă pentru El aduce în prim plan Levi’s® Stay Loose. Un item pentru un stil relaxat, ce se așează în mod natural pe șolduri și coapse, este modelul ce ne reamintește de estetica și nostalgia anilor ’90, în timp ce surprinde și stilul contemporan.
 
“Stay Loose este modelul de jeanși perfect pentru trendul ținutelor relaxate, ce îmbrățisează atât stilul, cât și confortul. Larg pe picior, puțin taper și cu vibe-ul anilor ‘90, Stay Loose este un jeans foarte contemporan. ”Janine Chilton-Faust, Global VP of Men’s Design la Levi’s®.

Disponibil în variantă normală – Stay Loose se așează în mod natural peste adidași și accentuează o siluetă extrem de relaxată și doar puțin taper, pentru a nu transforma ținuta în una foarte bufantă. Stay Loose vine cu modelul prespălat indigo decolorat.

Pentru a întregi ținuta, modelul Stay Loose Jeans se potrivește foarte bine cu Stay Loose Trucker, probabil cel mai cool și stylish item, mulțumită unui fit relaxat, cu buzunare joase și proporții exagerate.

Colecție realizată responsabil:
Întreaga colecție High Loose pentru Ea, dar și Stay Loose pentru El este realizată din fibre de cânepă, una dintre primele colecții Levi’s® Red  Tab ce este produsă din acestă țesătură. Cânepa este tratată astfel încât să aibă imaginea și textura bumbacului. Cum cânepa necesită mai puțină apă, mai puține chimicale și mai puțin pământ pentru a crește, prin comparație cu bumbacul, acest lucru face ca jeanșii produși din cânepă să fie o soluție mai sustenabilă față de tradiționalii jeanși din bumbac.     

Despre Levi’s®

Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.