Levi's® a deschis cel de-al doilea magazin in Cluj in incinta centrului comercial Iulius Mall Cluj-Napoca - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Levi's® a deschis cel de-al doilea magazin in Cluj in incinta centrului comercial Iulius Mall Cluj-Napoca

Levi’s®, brandul internațional de jeanși, a deschis weekend-ul acesta cel de-al doilea magazin în Cluj-Napoca și al treisprezecelea magazin în România, aducând pe harta industriei de fashion o nouă destinație a denimului, personalizării și stilului clasic American.


Magazinul este deschis începând cu data de 02.08.2020, când a avut loc deschiderea oficială a acestuia, are o suprafață de 138.85 metri pătrați și este situat la etajul al doilea în incinta Iulius Mall. Cu un vibe relaxat și un mix de lemn și inserții din denim, magazinul te introduce în atmosfera semnătura a brandului american. Ca în toate magazinele din țară, Levi’s® își ia toate măsurile de protecție pentru oferirea unei experiențe de cumpărături în deplină siguranță pe toată durata șederii vizitatorului în magazin.

“Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin din Cluj, în incinta Iulius Mall, loc în care le putem oferi clujenilor un nou spațiu de exprimare a stilului personal, atât prin oferirea de consultanță a specialiștilor noștri, dar și prin posibilitatea de personalizare în cadrul Tailor Shop-ului din magazin. Clujul este orașul care ne-a primit cu brațele deschise încă de la început, iar această extindere a venit ca o urmare firească.”, declară Ruxandra Nedelcu, Marketing Manager Levi’s® România.

Noul magazin include modelele emblematice de jeanși Levi’s®501®, celebrele Trucker Jackets, dar și toate celelalte item-uri iconice, cum ar fi: cămașa din denim sau fusta ¾ din denim. De asemenea, pot fi găsite și numeroase tricouri și hanorace din colecția de vară 2020 Levi’s® x Peanuts®, ce tocmai a fost lansată. Noutatea magazinului este că sunt prezente și item-uri din colecția de toamnă-iarnă, o colecție sustenabilă de jeanși pentru ea și el, dar și numeroase hoodiuri, accesorii și încălțăminte.

Magazinul Levi’s® este deschis de luni până duminică, în intervalul orar: 10:00-22:00.
Adresa Iulius Mall Cluj este strada Alexandru Vaida Voevod, 53B, Cluj-Napoca.

Instagram: @Levis_ro
Facebook: Levis Romania.
#LiveinLevis

Despre Levi’s®

Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.