Noi branduri de top pe ANSWEAR.ro: Furla, Hugo Boss, Max&CO, costume de baie Michael Kors, Swarovski, Stefanel, All Saints, Dsquared2, Cavalli Class, GAP si Samsonite

ANSWEAR.ro a adăugat în portofoliul său noi branduri premium cu notorietate în întreaga lume: Furla, Hugo Boss, Max&CO (grupul Max Mara), costume de baie Michael Kors, Swarovski, Stefanel, All Saints, Dsquared2, Cavalli Class, GAP și Samsonite.

Iubitorii de fashion online și branduri de top își pot alege de pe ANSWEAR.ro piese vestimentare și accesorii din colecțiile noilor branduri ce se regăsesc pe site și își pot crea outfit-uri în tendințele noului sezon estival.

Specialiștii de la ANSWEAR.ro au realizat o serie de tips & tricks despre cum să-ți alegi piesele vestimentare astfel încât aparițiile tale de vara aceasta să fie remarcabile.

La ce e bine să te uiți când îți alegi hainele de vară?

Este perioada reducerilor și a cumpărăturilor din impuls. Înainte de sesiunea de shopping, citește recomandările din modă ale specialiștilor ANSWEAR.ro, care îți vor fi sigur de ajutor. Aceștia au definit 5 elemente-cheie de avut în vedere pentru garderoba de vară. Iată cum poți obține un look premium și elegant care nu va ieși niciodată din tendințe.

1.Atenție la materiale
Dacă vrei să te simți cu adevărat confortabil și pentru ca hainele să aibă un aspect calitativ toată ziua, vara este recomandat să porți numai țesături naturale deoarece aceste țesături permit pielii să respire. Inul, bumbacul sau mătasea sunt printre cele mai bune alegeri în zilele călduroase.

”Pe lângă elementele-cheie de care trebuie să ținem cont, pe lângă calitatea materialelor, este atenția asupra detaliilor: să nu existe fire ieșite din cusătură, nasturi descusuți sau paiete lipsă din material. Acestea sunt detaliile care fac diferența între o ținută impecabilă și una doar compusă din articole scumpe. Luxul nu înseamnă doar scump, ci și calitate, confort și încredere în sine”, a adăugat Georgiana Pană, marketing manager ANSWEAR.ro.

2.Culori de vară
Moda sezonului călduros se concentrează pe nuanțele pastelate și culori deschise precum lavanda, verde-mentă, bej și mai ales alb. De asemenea, albastru este încă o alegere foarte bună, fiind aleasă și culoarea anului 2020 de către Institutul Pantone. Totuși, designerii promovează cel mai mult pantalonii, pantalonii scurți eleganti, cardiganele subțiri și rochiile din dantelă de culoare albă. Chiar și cele mai simple elemente albe ale garderobei vor arăta întotdeauna scumpe și de o calitate deosebită.

3.Articolele-vedetă ale sezonului
În fiecare an apare un articol vestimentar foarte popular, iar purtarea acestuia denotă faptul că ești la curent cu tendințele și că ai grijă de aspectul tău. Printre articolele-vedetă de anul acesta se află pantalonii cu pliuri ce evidențiază silueta, oferind impresia de formă a clepsidrei și bluzele sau rochiile din dantelă, în stil victorian. Le poți combina foarte ușor cu elemente basic din garderobă, articolele sezoniere fiind ”cireașa de pe tort” într-o garderobă.

4.Accesorii premium de nelipsit dintr-o ținută de vară
Când vine vorba de bijuterii premium, se pune accent pe elemente minimaliste și clasice, cum ar fi cerceii din aur sau perle. Pentru genți, nuanțele de bej sau maro adăugă o notă de eleganță întregii ținute și, în plus, se potrivește perfect cu o ținută în culori deschise. Referitor la încălțăminte, flip-flops și sandalele cu calapodul pătrat sunt dominantę în tendințele acestui sezon. Dacă sunteți în căutare de adidași sau teniși, căutați modelele tradiționale albe și cât mai simple. În cele din urmă, pălăria este elementul pe care ar trebui să îl adaugi outfitului de vară pentru a ieși în evidență. Cele cu borul foarte mare sunt destinate persoanelor mai curajoase, pe când modele clasice în stil panamez poate fi purtat și asortat cu mai mare ușurință.  

5.Alegerea unui costum de baie de calitate
Costumul de baie se decolorează foarte repede, fiind purtat în condiții de soare puternic, în apa sărată de mare sau cu clor din piscine. De aceea, recomandăm ca modelul ales să fie foarte calitativ, pentru a rezista acestor condiții nu tocmai optime pentru un articol vestimentar. În funcție de siluetă, poți opta pentru cele în două piese sau întregi, iar pentru a fi purtat mai multe sezoane la rând, modele fără imprimeu extravagant, cât mai clasice, sunt cele mai potrivite.
    
Dacă vei ține cont de aceste 5 sfaturi, nu vei mai fi nevoită să îți schimbi atât de des garderoba. Pune accent pe calitatea și versatilitatea hainelor cumpărate și vei avea de câștigat numai pe termen lung.

Poți profita de perioadele de reduceri pentru a-ți cumpăra lucruri de calitate și versatile la prețuri mai accesibile. Pe ANSWEAR.ro sunt reduceri de până la -70% la colecțiile de vară până la sfârșitul lunii iulie.