Wagner Arte si Diana Pavelescu lanseaza prima colectie de bijuterii inspirate din lumea vinului - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Wagner Arte si Diana Pavelescu lanseaza prima colectie de bijuterii inspirate din lumea vinului

Deep Red Collection este prima colecție de bijuterii inspirate de minunata lumea vinului și creată de Irina Wagner împreună cu Diana Pavelescu.

Coliere și cercei din argint, pietre prețioase și porțelan pictat manual, semnătura inconfundabilă a Casei Wagner Arte, sunt piesele din colecția care te va face să iubești vinul și mai mult.

“Atelierul de creație Wagner și-a propus să invite artiști, bloggeri, socialites, designeri și personalități marcante ale unei comunități pentru a realiza colecții de obiecte din porțelan pictat manual sau bijuterii împreună. Ideea s-a născut văzând cum procedează marile manufacturi de porțelan din Europa care invită periodic mari artiști și personaje importante pentru a creacolecții inedite. Deep Red Collection s-a născut datorită unei prietenii frumoase cu Diana Pavelescu care este wine ambassador, și a început încă din 2019, deoarece creația unei colecții durează luni de zile. Ne place sa ne “scufundăm” în viziunea altor oameni în care credem și să cream obiecte frumoase.”, ne spune Irina Wagner.

Povestea din spatele acestor creații începe cu un pahar de vin savurat într-o companie plăcută, cu note de mister și energie bună, o plăcere fină a vieții. Așa că bijuteriile din colecția Deep Red împrumută pentru piesa de accent din porțelan rubiniul unui vin pe care l-ai băut într-o seară de vară, într-un loc în care ai dori să revii, cu o persoană a cărei companie îți face o mare plăcere. Colierele fine se regăsesc în două tipuri de materiale, argint și combinație de fir textil cu argint. Preluând din vibe-ul urban actual, dinamic și feminin, colecția Deep Red include patru coliere fine și o pereche de cercei lungi care pot fi purtați împreună sau câte unul, în combinație cu alt cercel.

“Deep Red este o invitație îndrăzneață, ca o călătorie spre locuri cu un farmec aparte. Deep Red este o declarație de iubire pentru sine, pentru vin, pentru momente irepetabile în viață, pentru armonie și descoperire. Într-un fel sau altul vinul a făcut parte tot timpul din viața mea, în copilărie la bunici, apoi făcut cu tata, mai apoi devenind parte a muncii mele, pentru ca în final să se transforme în pasiune. Am întâlnit în viață oameni minunați, Irina este unul dintre ei. Vinul este artă, cultură, o ființă vie ce merită să facă parte din viețile noastre, nu doar prin efemeritatea lui în pahar. Eu vreau să-l simt tot timpul alături de mine, să-mi încălzească sufletul și să-mi înalțe spiritul. Prin bijuteriile din colecția noastră, Irina a făcut ca acest lucru să fie posibil.”, Diana Pavelescu, wine ambassador, #VindinRomania.

Fiecare piesă din colecție poartă un nume care vorbește despre starea pe care o ai când le porți, despre experiențele pe care le poți trăi și din care vrem să fim parte. Pour me a glass! este un colier feminin care nu va trece neobservat. Drop of Wine Earings sunt inspirați de picăturile de vin roșu catifelat și misterios. Wine me! și Sweet Grape of Mine sunt alte două piese cu multă personalitate. Găsiți întreaga colecție pe www.wagnerarteshop.com.

Despre Diana Pavelescu

Diana este ambasador al vinului românesc, în special, pe care îl promovează în afara țării ca membru în juriile concursurilor internaționale de prestigiu, Asia Wine Trophy, Berlin Wine Trophy, Concours Mondial de Bruxelles, Concours Mondial des Vins Blancs, Citta del Vino. Experiența ei este completată de diploma WSET 3, certificată la Londra. Diana este un reper în industria vinului românesc, conturând pe platformele ei de social media și pe blogul personal, www.dianapavelescu.com, o lume fascinantă, un traseu printre gusturi și arome, vinuri și mâncare, artă și călătorii.

Despre Wagner Arte Frumoase și Povești

Marca ”Wagner Arte Frumoase si Povești” s-a impus pe scena manufacturilor românești prin poveștile așternute pe porțelanuri cu tehnici clasice de pictură manuală. Îmbinarea dintre rigoarea tehnicii handmade – mereu rafinată – și fantezia subiectelor este caracteristica mărcii Wagner.