Millie Bobby Brown a contribuit la crearea noilor bijuterii Pandora Me - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Millie Bobby Brown a contribuit la crearea noilor bijuterii Pandora Me

Millie Bobby Brown poate adăuga și denumirea de co-designer de bijuterii la o listă deja impresionantă de titluri, care include imagine și ambasadoare a colecției Pandora Me, odată cu lansarea globală a celui mai nou sortiment de bijuterii, pe 2 iulie.


Brown a colaborat cu designerii și directorii de creație Pandora pentru a dezvolta patru talismane și un cercel, care se va vinde individual, inspirate din viziunea lui Millie asupra verii. O stea de mare, un ananas, un flamingo, un val și o broască țestoasă sunt simbolurile pe care Brown a ales să le aducă la viață prin aceste creații.

Millie spune că i-a plăcut foarte mult acest proces de creare alături de echipa Pandora a talismanelor colorate și îndrăznețe pentru colecția Pandora Me 2020. ,,Toate simbolurile pe care le-am ales sunt părțile mele preferate din întreaga vară, iar fiecare talisman are o însemnătate amuzantă sau reprezintă o amintire plăcută pentru mine”.

Actrița a creat împreună cu echipa Pandora un cercel, individual, pentru a-i aminti de unul dintre lucrurile pe care iubește să le facă la malul mării: să privească broaște țestoase înnotând. Gustul dulce al ananasului o duce cu gândul la vară, iar nuanțele de verde și auriu vibrant ale talismanului îl transformă într-un statement de stil îndrâzneț.

Bijuteriile create împreună cu Mille Bobby Brown sunt disponibile în ediție limitată, pentru numai șase luni, din 2 iulie până la finalul lunii decembrie 2020.

„Să fiu ambasadoarea Pandora Me înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat Millie. „Încă de mică am iubit bijuteriile Pandora, așa că este un vis devenit realitate să continui să lucrez cu un brand care pune pe primul loc auto-exprimarea prin intermediul stilului”.

Designerii Pandora și directorii de creație, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au lucrat îndeaproape cu Millie pentru a transpune moodboard-ul viziunii ei asupra verii în semnificația și forma noilor bijuterii din colecția Pandora Me.

,,Millie Bobby Brown are o energie bună; este foarte spontană și are un punct de vedere clar. Este o tânără pasionată care iubește să spună povești și căreia nu îi este teamă să se autodescopere. Ea întruchipează perfect ceea ce înseamnă Pandora Me’’.

Fiecare talisman Pandora Me, finisat manual din argint 925 și zirconiu cubic colorat, poate fi adăugat pe brățările Pandora Me, pe broșa de siguranță și pe un nou colier Pandora Me. Cerceii din această colecție sunt vânduți individual, permițând astfel construirea unui stil dinamic și oferind libertate de exprimare.

#PandoraMe #PandoraXMilleBobbyBrown

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net