***Alerta media*** Celebritatile au participat la spectacolul de moda TOMMYNOW "See Now, Buy Now" Primavara 2020

Brandul Tommy Hilfiger a găzduit spectacolul de modă experiențial TOMMYNOW Primăvară 2020, care a marcat lansarea la nivel global a celei de-a patra colecții colaborative TommyXLewis realizate de către designer-ul Tommy Hilfiger și Campionul Formula OneTM britanic, Lewis Hamilton.

Colecția capsulă TommyXLewisXH.E.R. – prima colaborare cu artista H.E.R., câștigătoare a premiului Grammy – a avut, de asemenea, premiera în cadrul evenimentului, alături de HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020 pentru femei și bărbați. Spectacolul a avut loc în Londra, la emblematicul Tate Modern, The Tanks, pe 16 februarie 2020, ora 10 p.m., ora României.

TOMMYNOW Primăvară 2020 a celebrat avansul realizat în ceea ce privește sustenabilitatea, avans ce se află în centrul colaborării TommyXLewis Primăvară. Peste 75% dintre stiluri sunt furnizate cu materiale mai sustenabile și prin parteneriate ce reduc impactul negativ în lanțul de aprovizionare. Colecția îmbrățișează noțiunea de ,,Style for All” – credința că stilul adevărat șterge toate limitele ce țin de sex, vârstă, etnie și corp. În cel de-al patrulea sezon în care colaborează, Tommy Hilfiger și Lewis Hamilton au invitat-o, de asemenea, pe artista H.E.R. să adauge un twist unic stilurilor statement din colecția capsulă TommyXLewisXH.E.R.

TOMMYNOW Primăvară 2020 a avut la bază formatul-semnătură al lui Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”, cu look-urile de podium disponibile printr-un ecosistem de canale de cumpărare imediată prezent în peste 70 de țări.

Printre invitații din primul rând s-au numărat Meghan Trainor, Billy Porter, Shawn Yue, Charli XCX, Anne-Marie, James Bay, Miss Fame, Sfera Ebbasta, Dadju, Mina El Hammani, Jorge López, Yolanda Hadid, Noor Tagouri, Melissa Satta, Sveva Alviti, Mahalia, Alan Cumming, Valentina Ferragni, Sergi Roberto, Michaela DePrince, Lolo Zouaï, Pixie Lott, Caroline Daur, Miles Chamley-Watson, Amber Le Bon, Andrés Velencoso, Michael Ward, Rainey Qualley, AJ Tracey și Negin Mirsalehi.

CINE: Meghan Trainor a purtat o rochie cu stele și dungi HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Billy Porter a purtat o pereche de pantaloni cu imprimeu tip șarpe, o jachetă shearling, o helancă din fetru cu dungi metalice, toate din colecția TommyXZendaya Toamnă 2019, precum și o geantă HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019.

Shawn Yue a purtat un costum și o cămașă albă cu cravată cu buline, toate din colecția TOMMY HILFIGER TAILORED Primăvară 2020.

Charli XCX a purtat un pullover tricotat bleumarin din colecția TOMMY JEANS Toamnă 2019; jeans HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020; și teniși albi TOMMY HILFIGER Primăvară 2020.

Anne-Marie a purtat un pulover cu steag, o cămașă albă și mocasini din piele, toate HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020 și o pereche de jeans HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019.

James Bay a purtat un pulover HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019.

Miss Fame a purtat o cămașă tip boyfriend cu dungi și o fustă din piele, ambele din HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020, și un pardesiu HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019.

Sfera Ebbasta a purtat jeans, teniși albi, o pălărie și o jachetă din denim, toate din colecția TOMMY JEANS Primăvară 2020, precum și o cămașă albastru deschis TOMMY JEANS Toamnă 2019.  

Dadju a purtat o pereche de pantaloni cargo negri și o jachetă parka, ambele din colecția TommyXLewis Primăvară 2020, precum și un pulover HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Mina El Hammani a purtat o jachetă scurtă din denim TOMMY JEANS Primăvară 2020; o bluză HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020; și o pereche de pantaloni albi largi TOMMY HILFIGER Primăvară 2020.

Jorge López a purtat o jachetă din denim, wore a denim jacket, un hanorac și pantaloni sport, toate din colecția TommyXLewis Primăvară 2020.

Noor Tagouri a purtat o fustă din material foulard și pantofi cu toc înalt, ambele din 2020 HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020; o cămașă bleumarin HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019; și un pardesiu TOMMY HILFIGER Primăvară 2020.

Melissa Satta a purtat o jachetă din denim și un hanorac, ambele din colecția TommyXLewis Primăvară 2020, precum și jeans TOMMY JEANS Primăvară 2020.

Sveva Alviti o jachetă din denim în stil marinăresc, o cămașă în dungi și pantaloni negri, toate din HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Mahalia a purtat un pulover tricotat, pantaloni cu broderie crest și pantofi cu toc înalt, toate din HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Alan Cumming a purtat un costum HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019, precum și un tricou în dungi HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Valentina Ferragni a purtat pantaloni scurți din piele și un blazer, ambele din HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020, și un sutien negru din colecția de lenjerie intimă TOMMY HILFIGER Primăvară 2020.

Sergi Roberto a purtat un pulover tricotat cu model steag și o șapcă cu broderie, ambele din HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020; precum și o jachetă din denim și jeans TOMMY JEANS Primăvară 2020.

Michaela DePrince a purtat o haină din piele TommyXZendaya Toamnă 2019 și o rochie transparentă TommyXLewisXH.E.R. Primăvară 2020.

Lolo Zouaï a purtat o jachetă bomber reversibilă, pantaloni din denim, un tricou bleumarin și teniși din piele, toate HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Pixie Lott a purtat o helancă și pantaloni scurți ambele roșu burgundy, din HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019.

Caroline Daur a purtat un frac de arhivă TOMMY HILFIGER Tailored; un top tip bustieră TOMMY HILFIGER Primăvară 2020; și o pereche de pantaloni marinărești din denim HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Miles Chamley-Watson a purtat un pulover galben, pantaloni sport și parka galbene, toate din colecția TommyXLewis Primăvară 2020.  

Amber Le Bon a purtat o fustă neagră din piele și sandale din catifea cu platformă, ambele din colecția TommyXZendaya Toamnă 2019, precum și un tricou negruTommyXLewis Primăvară 2020.

Andrés Velencoso a purtat o jachetă bomber reversibilă TommyXLewis Primăvară 2020; un pulover tricotat HILFIGER COLLECTION Toamnă 2019; pantaloni din denim TOMMY HILFIGER Primăvară 2020; și o pereche de teniși cu model stele HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

Rainey Qualley a purtat o jachetă din denim TommyXLewis Primăvară 2020; un top TOMMY HILFIGER Primăvară 2020; pantaloni scurți HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020; și sandale aurii TommyXZendaya Primăvară 2019.

Michael Ward a purtat o jachetă din denim, un pulover tricotat cu model stea, pantaloni din  denim și teniși din piele, toate din HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020.

AJ Tracey a purtat o pălărie sport TOMMY JEANS Primăvară 2020 și o cămașă din denim TommyXLewis Primăvară 2020.

Negin Mirsalehi a purtat o vachetă varsity bomber din piele și pantaloni eleganți, ambele din HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020, precum și o bluză din colecția TommyXZendaya Primăvară 2019.

Rowoon a purtat o jachetă bomber, un tricou cu dungi și pantaloni albaștri, toate din colecția TOMMY HILFIGER Primăvară 2020.

UNDE: TOMMYNOW Primăvară 2020
Tate Modern, The Tanks
London
Regatul Unit al Marii Britanii

#TOMMYNOW
#TommyXLewis
#TommyHilfiger

Instagram: @TommyHilfiger
Snapchat: TommyHilfiger
Twitter: @TommyHilfiger
Facebook: Tommy Hilfiger
YouTube: Tommy Hilfiger

CÂND: Duminică, 16 februarie 2020

IMAGINI: newsroom.tommy.com

Photo Credit: Cu amabilitatea lui Tommy Hilfiger

Credit editorial: HILFIGER COLLECTION, TOMMY JEANS, TOMMY HILFIGER, TommyXLewis, TommyXLewisXH.E.R.

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.