Noua colectie de lenjerie intima si haine de casa de la Marks & Spencer este cadoul ideal de Craciun!

Crăciunul acesta, surprinde-o cu noua colecție de lenjerie intimă și cu hainele de casă și pijamalele confortabile de la Marks & Spencer!

Colecția de lenjerie intimă cuprinde articole contemporane, inovative și pline de feminitate, care o vor face să se simtă fabulos în perioada Sărbătorilor – de la sutienele brodate sau din dantelă, până la nelipsitele seturi colorate. O colecție confecționată cu materiale de înaltă calitate, creată special pentru a scoate în evidență formele și pentru a oferi confort.

Materiale de sezon cu dantelă sclipitoare sunt introduse in colecția Body Sparkle, aducând o noutate în sertarul de lenjerie intimă. Colecțiile îmbină stilul glamour cu cel contemporan prin folosirea elementelor dramatice din dantelă, din voal delicat sau din broderie complex. Autograph este o colecție luxuriantă și accesibilă ce propune o gamă de materiale fine, delicate și luxuriante precum mătasea, dantela, dar și broderii ornamentale.

Pe măsură ce serile devin mai friguroase, vă propunem o alternativă confortabilă de a vă petrece timpul în interior, cu hainele de casă și pijamalele Marks & Spencer. De la cămăşile de noapte din satin, la clasicele pijamale cu rever și rochiile pufoase, există o mărime, un stil și o siluetă potrivită pentru oricine. Seturile asortate pentru familie cu imprimeuri specifice și sloganuri amuzante sunt esențiale în perioada Sărbătorilor.

Lenjeria modelatoare este un punct de interes pentru femei în sezonul de party-uri. Aceasta nu doar că te ajută să obții o siluetă mai suplă, dar face ca hainele să arăte mai bine și oferă siguranța de care ai nevoie. Această colecție oferă o varietate de soluții, de la sutiene cu decupaje cu posibilități multiple de purtare, la body-uri elegante.

Fie că vei cumpăra pentru tine sau vei primi un cadou de la cineva drag ție, iubește-te pe tine și lenjeria pe care o porți în acest sezon cu Marks & Spencer!

Lenjerie intima Marks & Spencer