Braiconf, aventura nautica

Braiconf lansează în această vară o colecție capsulă inspirată din sporturile nautice și adresată performanței, confortului și unui stil personal reinventat pentru acest sezon, păstrând în același timp aspectul clasic al mărcii Braiconf. Colecția de cămăși încorporează o paletă de culori primare și pasteluri inspirate din nuanțe marine.

În acest sezon călătoriile pe mare inspiră aventura, evadarea, relaxarea și sunt transpuse într-o colecție de inspirație nautică, adresată bărbaților pentru care marea este un loc de evadare din cotidian. Stilurile îndraznețe și sportive, împreună cu amprentele tropicale pot fi regăsite în tot asortimentul de piese pregătite pentru această colecție capsulă. Colecția este prezentă în toate magazinele Braiconf din București și din țară, cât și în magazinul online www.braiconf.ro.

Pentru a celebra această colecție de inspirație nautică, Braiconf a ales ca și imagine velierul românesc Farr 40, care aparține școlii de sailing ”SetSail Nautical School”, cea mai bine cotată școală de navigație din România, remarcându-se atât prin numărul impresionant de absolvenți, cât și prin numărul de ambarcațiuni disponibile la țărmul Mării Negre sau prin multiplele participări la regatele internaționale.

În perioada 31 mai – 8 iunie, echipa SetSail și velierul Farr 40 purtând însemnele Braiconf, au participat la Campionatul Mondial D-MARIN ORC 2019, în orașul istoric Sibenik, Croația, alături de alte 112 echipe din 17 țări.

Compania românească Braiconf SA promovează determinarea și tradiția și speră că sprijinul acordat echipei SetSail să reprezinte un pas către o adevărată experiență nautică.

Braiconf Campionatul Mondial D-MARIN ORC 2019

Braiconf SA este o societate românească pe acțiuni, listată pe Bursa de Valori București, cu capital integral privat. Cu o istorie de aproape 70 ani, Braiconf este una dintre cele mai importante companii specializate în realizarea de piese vestimentare din România, cu un colectiv de peste 850 de angajați. Pe lângă marca proprie, calitatea produselor realizate în fabrica, Braiconf SA Brăila a atras numeroase importante mărci internaționale, permițând companiei să răspundă nevoilor celor mai exigențe piețe din Europa și nu numai.