Fast fashion la Fashion Days: 40% dintre comenzile din Bucuresti si Ilfov sunt livrate in aceeasi zi - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Fast fashion la Fashion Days: 40% dintre comenzile din Bucuresti si Ilfov sunt livrate in aceeasi zi

- Peste 70% dintre colete sunt livrate clienților din țară a doua zi


- Facilitățile unice și situațiile reale din viața clienților sunt baza noii campanii primăvară-vară Fashion Days

Clienții din București și Ilfov sunt cei mai nerăbdători când vine vorba de articolele vestimentare comandate de pe Fashion Days. Noile facilități unice de livrare, prin intermediul curierilor, dar și în lockerele easybox, au făcut ca 40% dintre colete să ajungă la clienți chiar în aceeași zi.

De altfel, trendul remarcat de la începutul anului este că tot mai mulți clienți apreciază posibilitatea de a ridica din lockere comanda la orice oră din zi, astfel că această opțiune a fost selectată de peste 4.500 de ori de la introducerea ei. 25% dintre comenzi au fost plasate până în ora 11:00, ceea ce înseamnă că au fost livrate în easybox-uri chiar în aceeași zi.

Și clienții din țară se bucură de rapiditate în livrare, peste 70% dintre coletele Fashion Days ajungând la destinație a doua zi. Dintre acestea, cele mai multe sunt expediate în:
- Constanța
- Cluj-Napoca
- Timișoara
- Brașov
- Iași

AZI E PENTRU TINE - Campanie inspirată din viața clienților
Fashion Days a lansat, la inceputul lunii mai, campania dedicată sezonului de primăvară–vară 2019 – AZI E PENTRU TINE! Inspirată din situații reale din viețile clienților, campania amplifică dorința permanentă a brandului de a se adapta la feedback-ul clienților si de a aduce, în fiecare zi, un plus de valoare în experiența de shopping Fashion Days.  

Prin intermediul acestui mesaj, Fashion Days subliniază beneficiile unice pe care le oferă ca lider pe piața de online fashion, beneficii care contribuie, într-un mod real și practic, la un upgrade al stilului de viață al clienților actuali și viitori.

„Acest upgrade este tradus prin confort, ușurință, timp câștigat alături de familie, prieteni, hobby-uri, adică mai mult timp pentru tine și ce te face fericit! Azi și în fiecare zi!”, spune Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Ideea creativă este dezvoltată 100% in-house, de către directorul de creație Fashion Days, alături de echipa de marketing. Spotul TV a fost realizat casa de producție deFilm, alături de echipa de producție Fashion Days. Clipul a fost filmat de Barna Nemethi, regizor, și Alex Gâlmeanu, DOP al producției, care a realizat și pictorialele sezonului, în calitate de fotograf al campaniei.

Noua campanie de comunicare Fashion Days va beneficia de un plan 360 de la TV, online, print și până la activări multiple în social media.

Toate aceste beneficii și facilități vor fi completate, pe tot parcursul campaniei, de noutățile și diversitatea gamei de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii.
 
Echipa Fashion Days
Iulia Sas, Creative Director
Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer
Raluca Monac, Brand Manager
Cătălina Ivan, Stylist & Studio Coordinator
Ana Popa, Stylist

DESPRE FASHION DAYS

De peste 9 ani, Fashion Days este destinația online ce oferă experiențe nelimitate de fashion celor peste 1.000.000 de clienți din România, Bulgaria și Ungaria. Compania pune la dispoziția tuturor o selecție vastă de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii de la branduri internaționale de top precum Fossil, Guess, Adidas, Puma, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, United Colors of Benetton, Napapijri, Furla, Max&Co, Ted Baker și multe altele.

Fashion Days oferă servicii cu valoare adăugată precum livrare flexibilă – în peste 600 de Oficii Poștale,  în showroom-urile eMAG si lockerele eMAG easybox - retur gratuit, verificarea coletului la livrare. De asemenea, clienții se bucură de achiziționarea rapidă a produselor prin aplicația de mobil și de posibilitatea introducerii articolelor dorite în secțiunea FAVORITE. Aceștia pot plăti sigur, ușor și rapid prin opțiunea Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii să poată fi efectuată instant.