Brandul romanesc IONA lanseaza prima colectie de inele de logodna si verighete din aur cu simboluri - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Brandul romanesc IONA lanseaza prima colectie de inele de logodna si verighete din aur cu simboluri

IONA, brandul de bijuterii din aur fabricate în România, anunță lansarea colecției de inele de logodnă și verighete din aur care spun mai departe povestea cuplurilor de îndrăgostiți de la noi din țară.


„Verighetele și inelele de logodnă IONA urmează aceeași linie minimalistă a brandului. Ne-am dorit să facem verighetele cât mai accesibile pentru cupluri, de aceea prețurile noastre pornesc de la 1.650 lei / pereche. De asemenea, pentru noi este foarte important confortul interior al verighetelor pentru că acestea vor fi purtate de clienți întreaga viață” spune Simona Telteu, Managing Partner IONA.

O noutate a colecției sunt diamantele negre al căror farmec este potențat de aurul alb, iar “vedeta”colecției este Miraculum Mundi.

„Inspirați de frumusețea poeziei lui Lucian Blaga, Eu nu strivesc corola de minuni a lumii, bijutierii noștri au creat verighete cu aspect de gheață și 36 de diamante poziționate pe muchie, o tehnică foarte complexă pe care numai un bijutier experimentat o poate realiza. Pentru montarea pietrelor în verighetele Miraculum Mundi se lucrează aproximativ 4 săptămâni. Avem bijutieri foarte buni la noi în țară și ne-am propus să le demonstrăm clienților că verighetele produse în România sunt la un nivel calitativ înalt”, a adăugat Simona Telteu.

Bijuteriile IONA sunt creațiile designerilor de produs și ale maeștrilor bijutieri din România. Sunt lucrate cu precizie în aur de 14K galben, alb și roz și cu diamante albe sau negre.

IONA oferă servicii cu valoare adăugată precum gravură gratuită, întreținere și cosmetizare anuale pentru verighete și opțiuni diversificate de plată, inclusiv plata în rate. Verighetele și inelele de logodnă sunt disponibile pentru probe în showroom-ul din Vila Provensală, Intrarea Bitolia, nr. 49, sector 1, București.  #makegoldcoolagain

Brandul romanesc IONA lanseaza prima colectie de inele de logodna si verighete din aur cu simboluri


Despre brandul IONA
IONA este un brand de bijuterii din aur înființat în 2018, în București, cu capital 100% românesc. Numele este interpretarea modernă a miticului Iona, pescarul care caută libertatea și cunoașterea de sine. Brandul IONA vorbește despre eliberarea de convenții, despre autenticitate și susținerea comunității din care face parte. Bijuteriile sunt lucrate în aur de 14K galben, alb și roz, în atelierele din România.

Web: www.ionastore.ro 
Pagina de Facebook: www.facebook.com/ionajewelry 
Pagina de Instagram: @iona_jewelry