TEZYO te asteapta cu reduceri finale de pana la 50% la produsele de incaltaminte si accesoriile din colectia de iarna! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
TEZYO te asteapta cu reduceri finale de pana la 50% la produsele de incaltaminte si accesoriile din colectia de iarna!

TEZYO dă start valului final de reduceri din sezonul de iarnă!


Te așteptăm în magazinele TEZYO și pe platforma online www.tezyo.ro, unde, începând cu 24 ianuarie, vei găsi reduceri de până la 50% la produsele tale preferate, fie ele produse de încălțăminte, fie accesorii.

La TEZYO, noi credem că ținuta ideală, la fel ca o zi perfectă, începe cu alegerea încălțămintei potrivite. De aceea, am pregătit reduceri la toată colecția de iarnă. Fie că te definește stilul elegant, clasic, fie că ești adepta pantofilor confortabili, urban casual, aici vei găsi orice pereche de încălțăminte îți dorești, precum și accesoriile care să îți complimenteze ținuta. Selecția include articole de încălțăminte pentru femei, bărbați, copii și accesorii de la brandurile cu care te-ai obișnuit în magazinele multibrand TEZYO: Epica, Geox, Image, Emu, Aldo și Le Colonel, Otter, Geox, Clarks, acum la prețuri atractive.

În colecția pentru doamne predomină culorile de iarnă precum negru, grena sau verde închis, care înnobilează materialele din fibre naturale sau piele, și pun în evidență inserțiile metalice, dând astfel o notă aparte fiecărui model.

Articolele pentru bărbați își mențin aerul cool și sofisticat, atât pentru pantofii clasici, cât și pentru ghetele urban-casual. Clasicul autentic vine cu câteva noutăți în ceea ce privește combinațiile inedite, reușind să contopească stiluri diferite, dar păstrând și modelele consacrate.

Încălțămintea pentru copii este colorată, cu inserții de blană, sclipici sau aplicații haioase, ce fac ca orice model să fie plăcut de către cei mici.

TEZYO aduce clienților săi cele mai fresh trenduri și influențe din moda momentului, încurajând autenticitatea, diversitatea și stilul personal.

Fii Real Glam cu ajutorul colecției de iarnă, ce înglobează modele de încălțăminte și accesorii potrivite oricărui moment sau context, adaptate ultimelor tendințe în modă, pentru ca experiența ta la shopping să fie una memorabilă. Campania Real Glam. Imperfect promovează stilul personal în contextele imperfecte ale vieții și alegerea pieselor care te reprezintă.

Descoperiți reducerile de iarnă în magazinele TEZYO și pe www.tezyo.ro.

Despre TEZYO
În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 33 magazine multibrand în România. Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Le Coq Sportif, Bugatti. În fiecare dintre magazinele Tezyo se regăsește încălțămintea potrivită oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil, în colecțiile căruia veți descoperi fie încălțăminte elegantă, realizată impecabil, fie ideală pentru ținutele urbane, fie încălțăminte casual.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Stonefly, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans,  New Balance, Nike, Hugo Boss, CK. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor. În România, rețeaua TEZYO s-a extins la 33 de magazine multibrand. Local, acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: București (Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Park Lake și Sun Plaza), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort), Bacău (Arena Mall), Cluj-Napoca (Iulius Mall și Vivo!), Galați (Shopping City), Pitești (Vivo!, Pitesti Shopping Center), Ploiești (Ploiești Shopping City), Suceava (Shopping City) și Satu Mare (Shopping City).

Pentru mai multe informații, accesați www.tezyo.ro, www.facebook.com/tezyoshoes sau www.instagram.com/tezyo_shoes.