Tommy Hilfiger o anunta pe Zendaya, noul albasador global al brandului Tommy Hilfiger Womenswear si co-designer pentru colectia TommyXZendaya - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Tommy Hilfiger o anunta pe Zendaya, noul albasador global al brandului Tommy Hilfiger Womenswear si co-designer pentru colectia TommyXZendaya

Zendaya o să apară într-o campanie globală multimedia pentru colecția colaborativă ‘TommyXZendaya’, creată în parteneriat cu Tommy Hilfiger.


Atât colecția, cât și campania vor fi lansate internațional în primăvara anului 2019.

Tommy Hilfiger, care este deținut de PVH Corp [NYSE: PVH], anuntă că actrița Zendaya, care recent a debutat în blockbuster-ul Spider-Man: Homecoming and The Greatest Showman, o să fie noul ambasador global TOMMY HILFIGER Womenswear și o să apară în campania globală integrată a brandului din primăvara anului 2019. Reflectând angajamentul strategic continuu al companiei de a-și extinde colecțiile pentru femei la nivel global, Zendaya va colabora cu designerul american pentru a crea colecția capsulă TommyXZendaya, care va insufla fanilor stilul ei unic și încrezător.

Parteneriatul sărbătorește viziunea continuă a lui Tommy Hilfiger de a colabora cu icons care împărtășesc spiritul și valorile brandului de a rupe convențiile și de a celebra diversitatea.

"Îmi place să colaborez cu oameni care sunt pasionați de împlinirea viselor lor și care inspiră următoarea generație să facă același lucru", a spus Tommy Hilfiger. "Zendaya a devenit un icon global, folosind moda pentru a face declarații îndrăznețe, în același timp reușind să rămână ea însăși. Colecția noastră capsulă va îmbina stilul său eclectic cu spiritul american al brandului nostru".

"Moda înseamnă mai mult decât a purta niște haine cool", a spus Zendaya. "Este o modalitate de a ne celebra exprimarea sinelui și individualitatea, lucru ce îți oferă o mare încredere. De aceea, sunt mândră de acest parteneriat cu Tommy Hilfiger. "

Moștenirea brandului TOMMY HILFIGER este strâns legată de colaborarea cu personalități din cultura pop din lumea modei, muzicii, artei și divertismentului. În anii '90, Tommy Hilfiger a fost unul dintre primii designeri care a îmbinat moda și celebritatea. A devenit un pionier în industrie prin îmbrăcarea unor artiști tineri precum Aaliyah, Mark Ronson și Usher; și cu muzicieni precum David Bowie și Beyoncé în campaniile sale de publicitate. Recent, a colaborat cu supermodelul internațional Gigi Hadid, proiectând patru colecții capsulă și cu cvartruplul campion mondial Formula OneTM, Lewis Hamilton, pentru colecția colaborativă TommyXLewis Toamnă 2018.

Prietenii și urmăritorii brandului sunt invitați să se alăture conversației din social media utilizând #TommyHilfiger, @TommyHilfiger și @Zendaya.

# # #

DESPRE SARKK
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, incluzând încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articole sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Tommy Jeans constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.