Brandul romanesc de bijuterii din aur IONA anunta lansarea magazinului online - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Brandul romanesc de bijuterii din aur IONA anunta lansarea magazinului online

IONA, brandul de bijuterii din aur fabricate în România, anunță lansarea magazinului online www.ionastore.ro, cu colecții care spun povestea simbolurilor din cultura românească și cea universală.


Bijuteriile IONA sunt creațiile designerilor de produs și ale maeștrilor bijutieri din România. Sunt lucrate în aur de 14K galben, alb și roz și sunt grupate în 3 colecții stand-alone denumite sugestiv, urmând semnificația pieselor incluse: The Nature, Urban Goddess, Azteca și o capsulă numită Black Label. Design-ul produselor este unul minimalist, cu linii foarte fine.

„Bijuteriile se pot personaliza, astfel încât piesele să fie cu adevărat unice și remarcabile pentru posesoarele lor. Noi credem în femeile IONA, femei moderne, puternice și asumate. Pentru ele am creat bijuterii din aur, cu simboluri și semnificații în care să se regăsească” spune Simona Telteu, Managing Partner IONA.

„Ne dorim ca shopping-ul de “fine jewelry” să fie o experiență caldă și personală. Bijuteriile nu sunt făcute să stea în spatele unor vitrine intimidante și strălucitoare, ci să fie purtate cu emoție.”

IONA oferă servicii cu valoare adăugată precum livrarea gratuită, opțiuni diversificate de plată, inclusiv plata în rate, posibilitatea de a personaliza bijuteria și întreținerea gratuită, în funcție de tipul acesteia. Un alt serviciu introdus de IONA este cel de trimitere a “Listei de Dorințe” prin e-mail personalizat către o persoană sau un grup de persoane apropriate ca “recomandare” de cadou.

Pentru platforma online s-a folosit soluția securizată și performantă Blugento, cu suport tehnic permanent. Sub motto-ul „Platform for growth”, Blugento asigură bazele unei creșteri solide a magazinului online IONA, prin furnizarea celei mai eficiente soluții localizate în România. Pentru plățile online au fost selectați cu atenție unii dintre cei mai buni furnizori de servicii de pe piața locală: Euplatesc.ro și Mobilpay.

Despre brandul IONA
IONA este un brand de bijuterii din aur înființat în 2018, în București, cu capital 100% românesc. Numele este interpretarea modernă a miticului Iona, pescarul care caută libertatea și cunoașterea de sine. Brandul IONA vorbește despre eliberarea de convenții, despre autenticitate și susținerea comunității din care face parte. Bijuteriile sunt lucrate în aur de 14K galben, alb și roz, în atelierele din România.

Web: www.ionastore.ro
Pagina de Facebook: www.facebook.com/ionajewelry / Pagina de Instagram: @ionajewelry

Bijuterii IONA