Accesoriile care nu isi pierd niciodata stralucirea - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Accesoriile care nu isi pierd niciodata stralucirea

Atragatoare, reflectand si jucandu-se in permanenta cu lumina, pielea ECCO Leather Patina Finish Topgrain le permite femeilor contemporane sa faca o adevarata declaratie de stil atunci cand poarta accesorii cu aspect metalizat.


Aspectul luxos al pielii si designul minimalist ilustreaza modul in care nu trebuie sa compromiti stilul atunci cand esti in miscare. Rucsacul se bucura in acest sezon de o utilitate moderna si o functionalitate inteligenta.

Pielea cu aspect metalizat completeaza perfect designul sportiv al rucsacului mini ECCO SP 3 Mini Backpack ce poate fi purtat confortabil intreaga zi. Este un rucsac practic, dar in acelasi timp foarte chic, ideal pentru zilele aglomerate sau un weekend de calatorii. Functionalitatea exceptionala a acestui accesoriu asigura pastrarea in siguranta a bunurilor. Compartimentarea este extrem de bine gandita, cu un buzunar care se inchide cu fermoar, doua buzunare slip-in, un lant pentru chei si un buzunar exterior cu fermoar.

Geanta ECCO SP 3 Medium Boxy realizata din aceeasi piele premium cu aspect lucios metalic are o captuseală impermeabila, reusind astfel sa pastreze lucrurile in siguranta. Accentele metalice sunt extrem de elegante si fac ca aceasta geanta sa fie versatila, putand fi purtata atat ziua cat si la un eveniment mai formal, avand bareta detasabila.

Cu timpul, pielea ECCO Leather Patina Finish Topgrain devine din ce in ce mai stralucitoare si astfel va crea un contrast mai mare cu detaliile negru mat, evidentiind astfel caracteristicile moderne.

Gentile ECCO SP 3 se gasesc in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com