Stilul rock acum intr-un confort suplimentar - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Stilul rock acum intr-un confort suplimentar

La fel de iconice ca si muzicienii care le-au purtat de-a lungul anilor, botinele Chelsea ofera si in acest sezon multa energie si un stil fascinant de star rock.


Desi dateaza din epoca victoriana, botinele Chelsea au devenit populare in Marea Britanie in anii 1950 si 1960 fiind asociate cu Road King - o strada din Chelsea din vestul Londrei. Purtate de catre membri formatiilor Rolling Stones si Beatles, aceasta incaltaminte se bucura de multa popularitate si in anul 2018.

Angajamentul brandului ECCO de a combina inovatia si clasicul este frumos ilustrat de noua colectie de botine a sezonului toamna/iarna 2018 ce va permite sa va bucurati de un stil rock intr-un confort suplimentar. In acest an, ECCO si-a pus amprenta contemporan scandinava pe acest model clasic, creand astfel o colectie de botine moderne care fac fata tuturor provocarilor. Infuzate cu spiritul Chelsea din vestul Londrei, fiecare model ofera un stil impecabil atat femeilor cat si barbatilor din orasele din intreaga lume.

Fabricate din piele de cea mai buna calitate, botinele pentru barbati ECCO VITRUS au un aspect deosebit, fiind apreciate pentru versatilitatea lor si elementele de stil rock atemporal.

Cu elasticul reglabil, puteti fi sigur ca veti merge pe jos in confort intr-o botina care se asorteaza perfect oricarei tinute. Ca parte a reinnoirii si modernizarii formei clasice, botinele ECCO SHAPE Pointy pentru femei au varful ascutit, atat de in trend in acest sezon.

Botinele ECCO SHAPE M sunt o actualizare contemporana a botinelor Chelsea traditionale ce combina un aspect dur si robust cu o senzatie de lux. ECCO ofera confortul anului 2018 in combinatie cu unul dintre cele mai preferate modele de incaltaminte din lume creand astfel un favorit al sezonului actual, care are un picior neclintit in trecut si un picior ferm in viitor.

Noile colectii de botine se gasesc in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.com