Accesorii inspirate din traditia daneza - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Accesorii inspirate din traditia daneza

Colectia de accesorii a sezonului primavara/vara 2018 este inspirata din traditia brandului danez ECCO, mostenirea, istoria si peisajul din Scandinavia.

Ideea de personalizare si abordare artizanala la fabricarea accesoriilor vine din tendintele internationale de design, iar fidelitatea fata de materialele premium a fost mereu un aspect esential din ADN-ul ECCO.

Noua colectie ECCO ISAN este definita de linii curate juxtapuse cu culori vibrante. Pielea ECCO CAMELIA este evidentiata intr-o gama larga de genti versatile, cum ar fi gentile de umar, gentile de mana, clutch-urile si portmoneele. Rosul, rozul si albastrul stau alaturi de negrul practic si pun in valoare frumusetea pielii naturale, moale si rezistenta.

La fel precum noua colectie de incaltaminte pentru femei ce combina stilul cu confortul, gentile ECCO ISAN 2 sunt o combinatie intre eleganta si functionalitate. Cu un design contemporan stilizat de granulatia pielii, aceste genti redefinesc luxul clasic pentru femeia moderna. Accesoriile metalice completeaza designul curat, in timp ce buzunarele si compartimentele multiple vor mentine geanta organizata.

Usor de purtat, clutch–urile ECCO ISAN 2 sunt indraznete si rafinate, in timp ce interiorul lor ofera toate functionalitatile necesare unei genti de zi cu zi, compartimentarea fiind eficienta.

Portomoneele compacte ECCO ISAN 2 SMALL WALLET sunt dimensionate perfect pentru orice geanta, dar pot fi purtate si ca o geanta plic. Captuseala Baby Ottoman are proprietati hidrofobe si este foarte rezistenta la uzura, pastrand lucrurile in siguranta.

Pentru acest sezon, ECCO propune concepte si stiluri diferite si o abordare mai indrazneata a modelelor clasice de accesorii.

Noua colectie de accesorii se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.com