Horoscop Octombrie 2017 - Fashion8.ro

Horoscop Octombrie 2017 Berbec

Horoscop Octombrie 2017 Berbec

Daca esti zodia Berbec, in luna Octombrie 2017 agresivitatea ta poate fi crescuta. Asocierea cu persoane straine se va dovedi castigatoare. Poti invata lucruri noi si poti intalni persoane deosebite. Dupa jumatatea lunii poti avea progrese datorita eforturilor proprii. In cariera poti avea parte de lucruri bune deoarece esti dinamica si plina de energie. Cu toate acestea, poti intampina unele probleme de sanatate care pot fi rezolvate usor.

Horoscop Octombrie 2017 Taur

Horoscop Octombrie 2017 Taur

Daca esti zodia Taur, in luna Octombrie 2017 nevoile proprii sunt prioritare pentru tine. Statutul si respectul in societate sunt foarte importante pentru tine. In cazul in care aveai planuri de casatorie, aceasta poate fi amanata. Spre finalul lunii vei avea mai mult noroc in ceea ce priveste finantele. Ar fi bine sa nu mai fii stresata sau sa te invinovatesti.  

Horoscop Octombrie 2017 Gemeni

Horoscop Octombrie 2017 Gemeni

Daca esti zodia Gemeni, in luna Octombrie 2017 la inceput e posibil sa fii egoista si sa ii tragi pe ceilalti in jos. Banii sunt o prioritate pentru tine. O schimbare poate avea loc in viata ta personala la jumatatea acestei luni. Cu toate acestea poti avea unele mici probleme de sanatate. Pot aparea castiguri pentru tine din strainatate. Intalnirile de afaceri planificate cat mai departe iti pot aduce mari satisfactii.

Horoscop Octombrie 2017 Rac

Horoscop Octombrie 2017 Rac

Daca esti zodia Rac, in luna Octombrie 2017 poti fi lipsita de energie. Povara financiara te poate perturba in aceasta perioada. De asemenea este posibil sa suferi o pierdere. Sanatatea si finantele se vor echilibra dupa jumatatea lunii acesteia. Cheltuielile vor fi tinute sub control. Iti poti gasi linistea sufleteasca in aceasta luna.

Horoscop Octombrie 2017 Leu

Horoscop Octombrie 2017 Leu

Daca esti zodia Leu, in luna Octombrie 2017 te poti bucura de castiguri, o viata sociala de invidiat si de facilitati, in prima jumatate la acestei luni. Cercul social iti poate aduce inspiratie si motivatie. De asemenea, poti descoperi noi surse de venit. Eforturile in cariera vor aduce beneficii, dar pe termen lung, nu pe termen scurt. Deciziile pe care le iei acum este posibil sa nu fie cele mai bune. Ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie importanta pentru tine. Dupa jumatatea lunii veniturile pot fi in scadere, in schimb ce cheltuielile pot creste. Fii precauta in ceea ce priveste cheltuielile pe calatorii. 

Horoscop Octombrie 2017 Fecioara

Horoscop Octombrie 2017 Fecioara

Daca esti zodia Fecioara, in luna Octombrie 2017 cariera iti poate aduce satisfactii. Pot exista progrese atat pe plan profesional cat si in plan personal. Ti se poate oferi sansa unui nou loc de munca sau poti fi solicitata sa participi la un nou proiect. Venitul tau poate creste brusc de la jumatatea lunii. La finalul lunii vei fi multumita de castigurile realizate. In aceasta luna te vei bucura de compania prietenilor. Este posibila o despartire de partener, in cazul in care esti cu cineva, iar daca esti singura este posibil sa intalnesti pe cineva cu care vei petrece momente de neuitat.

Horoscop Octombrie 2017 Balanta

Horoscop Octombrie 2017 Balanta

Daca esti zodia Balanta, in luna Octombrie 2017 este posibil sa observi fluctuatii financiare, dar si lipsa energiei. Poti pierde bani, asa ca fii precauta cand doresti sa faci investitii. De la jumatatea lunii poti simti o perioada de relaxare si rezolvare a situatiilor delicate pe care le-ai intampinat. Sanatatea se poate ameliora. Poti avea un comportament nepotrivit fata de cei apropiati. Poti fi egoista sau sa te crezi superioara lucru ce ii poate deranja pe cei care iti sunt alaturi.

Horoscop Octombrie 2017 Scorpion

Horoscop Octombrie 2017 Scorpion

Daca esti zodia Scorpion, in luna Octombrie 2017 poti fi lipsita de energie. Povara financiara te poate perturba in aceasta perioada. De asemenea este posibil sa suferi o pierdere. Sanatatea si finantele se vor echilibra dupa jumatatea lunii acesteia. Cheltuielile vor fi tinute sub control. Iti poti gasi linistea sufleteasca in aceasta luna daca vei fi intelegatoare.

Horoscop Octombrie 2017 Sagetator

Horoscop Octombrie 2017 Sagetator

Daca esti zodia Sagetator, in luna Octombrie 2017 ideile tale pot diferi de a celorlalti. Asocierea cu persoane din strainatate iti poate aduce beneficii. Persoana iubita poate avea idei fixe ce pot diferi de ale tale. Incearca sa fii mai blanda in relatia cu partenerul. Ar fi bine sa nu iti asumi angajamente pe care nu le poti onora in aceasta luna.

Horoscop Octombrie 2017 Capricorn

Horoscop Octombrie 2017 Capricorn

Daca esti zodia Capricorn, in luna Octombrie 2017 ego-ul si respectul de sine vor fi mari la inceputul acestei luni. Te vei gandi mai mult la tine si la reputatia pe care o ai. Vei dori sa te simti mai importanta si respectata. Este posibil sa primesti o mostenire sau sa primesti o oferta de munca din strainatate. Este posibil sa faci unele calatorii. De la jumatatea lunii poti fi orientata catre familie, finante si achitarea datoriilor. Pot exista intarzieri sau pierderi in cazul in are ai o afacere. Ultima parte a lunii poate fi plina sa satisfactii financiare. Incearca sa fii mai putin laudaroasa si plina de sine.

Horoscop Octombrie 2017 Varsator

Horoscop Octombrie 2017 Varsator

Daca esti zodia Varsator, in Octombrie 2017 agresivitatea ta poate fi crescuta. Anumite vesti din strainatate pot da o noua directie vietii tale. Pot aparea anumite probleme cronice de sanatate la jumatatea lunii. Pot fi probleme de sanatate legate de fata sau stomac. Cu toate acestea, spre finalul lunii vei vedea progrese datorita muncii si efortului depuse, dar si datorita abordarii tale dinamice.

Horoscop Octombrie 2017 Pesti

Horoscop Octombrie 2017 Pesti

Daca esti zodia Pesti, in luna Octombrie 2017 vei fi pozitiva. Iti poti achizitiona o masina sau un alt bun de valoare. Este posibil sa ai mai mult noroc in aceasta luna, deci incearca sa joci la loto sau sa participi la concursuri pentru ca poti castiga. Pot exista unele probleme de sanatate ce au legatura cu stomacul. Relatia cu copiii sau parintii poate avea de suferit.