Horoscop Februarie 2017 - Fashion8.ro

Horoscop Februarie 2017 Berbec

Horoscop Februarie 2017 Berbec

Daca esti zodia Berbec, in luna Februarie 2017 banii vor fi in atentia ta. Calatoriile din aceasta perioada se vor dovedi placute si pline de satisfactii. Cariera poate fi favorizata dupa jumatatea lunii acesteia. Poti obtine o avansare la locul de munca sau poti fi vazuta mai bine de sefi sau colegi. Veniturile pot creste in acest context. Viata de familie va fi linistita.

Horoscop Februarie 2017 Taur

Horoscop Februarie 2017 Taur

Daca esti zodia Taur, in luna Februarie 2017 la inceput poti fi lipsita de energie. Poti avea de platit taxe, insa banii necesari vor aparea in cazul in care nu ii ai deja. Dupa data de 6 pot exista unele schimbari in ceea ce priveste profesia. Poti face o calatorie de bun augur pentru tine. Eclipsa te poate influenta la finalul lunii.

Horoscop Februarie 2017 Gemeni

Horoscop Februarie 2017 Gemeni

Daca esti zodia Gemeni, in luna Februarie 2017 iti poti face planuri de casatorie, insa ar fi bine sa amani acest eveniment, momentan. Daca esti casatorita deja, poti avea unele divergente cu partenerul. De la jumatatea lunii poti avea unele probleme de sanatate. Ar fi bine sa nu faci promisiuni pe care nu le poti respecta in aceasta perioada. Ar fi bine sa ai o abordare realista si impartiala.

Horoscop Februarie 2017 Rac

Horoscop Februarie 2017 Rac

Daca esti zodia Rac, in luna Februarie 2017 poti evolua in cariera. Poti fi avansata datorita progresului tau. Sanatatea ta este in regula, insa, ar fi bine sa ai grija de tatal tau din punct de vedere al sanatatii. De la jumatatea lunii poti avea unele divergente cu partenerul de viata. Puteti avea opinii diferite. Ar fi bine ca inainte de eclipsa din 26 Februarie sa iti finalizezi lucrurile incepute.

Horoscop Februarie 2017 Leu

Horoscop Februarie 2017 Leu

Daca esti zodia Leu, in luna Februarie 2017 agresivitatea ta poate fi crescuta. Anumite vesti din strainatate pot da o noua directie vietii tale. Pot aparea dupa 6 Februarie anumite probleme cronice de sanatate. Pot fi probleme de sanatate legate de fata sau stomac. Cu toate acestea, dupa 12 Februarie vei vedea progrese datorita muncii si efortului depuse, dar si datorita abordarii tale dinamice.

Horoscop Februarie 2017 Fecioara

Horoscop Februarie 2017 Fecioara

Daca esti zodia Fecioara, in luna Februarie 2017 poti avea unele probleme cu mama ta. Este posibil sa te muti in aceasta luna. Iti poti cumpara o noua proprietate: casa sau masina. Este posibil sa ai unele probleme cu fratii mai mari sau prietenii dupa data de 6 Februarie. Poti avea unele probleme cu stomacul la jumatatea lunii.

Horoscop Februarie 2017 Balanta

Horoscop Februarie 2017 Balanta

Daca esti zodia Balanta, in luna Februarie 2017 calatoriile pot fi benefice si pline de entuziasm. Poti face o excursie in luna aceasta. Pot aparea unele probleme cu fratii. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult asupra sanatatii tale dupa 6 Februarie. Este posibil la finalul lunii sa iti achizitionezi ceva valoros. 

Horoscop Februarie 2017 Scorpion

Horoscop Februarie 2017 Scorpion

Daca esti zodia Scorpion, in luna Februarie 2017 nevoile proprii sunt prioritare pentru tine. Statutul si respectul in societate sunt foarte importante pentru tine. In cazul in care aveai planuri de casatorie, aceasta poate fi amanata. Spre finalul lunii vei avea mai mult noroc in ceea ce priveste finantele. Ar fi bine sa nu mai fii stresata sau sa te invinovatesti.

Horoscop Februarie 2017 Sagetator

Horoscop Februarie 2017 Sagetator

Daca esti zodia Sagetator, in luna Februarie 2017 e posibil sa fii egoista si sa ii tragi pe ceilalti in jos. Banii vor fi pe lista ta de prioritati in aceasta perioada. De la jumatatea lunii poti gasi motive de bucurie care sa te faca sa fii foarte energica. Poti avea mici probleme de sanatate in aceasta perioada. Pot aparea venituri din strainatate. Intalnirile de afaceri pot fi benefice pentru tine. Elevii ar trebui sa depuna mai multe eforturi pentru a obtine rezultatele dorite. 

Horoscop Februarie 2017 Capricorn

Horoscop Februarie 2017 Capricorn

Daca esti zodia Capricorn, in luna Februarie 2017 poti fi lipsita de energie. Povara financiara te poate perturba in aceasta perioada. De asemenea este posibil sa suferi o pierdere. Sanatatea si finantele se vor echilibra dupa jumatatea lunii acesteia. Cheltuielile vor fi tinute sub control. Iti poti gasi linistea sufleteasca in aceasta luna.

Horoscop Februarie 2017 Varsator

Horoscop Februarie 2017 Varsator

Daca esti zodia Varsator, in luna Februarie 2017 te poti bucura de un statut privilegiat social si financiar. Ai putea avea o viata sociala activa in aceasta luna. Pot aparea noi surse de venit in aceasta luna, dar ar fi bine sa fii atenta la cheltuieli. Calatoriile iti pot dezechilibra bugetul daca vei face excese.

Horoscop Februarie 2017 Pesti

Horoscop Februarie 2017 Pesti

Daca esti zodia Pesti, in luna Februarie 2017 poti progresa in cariera. Progresul va fi profesional dar si personal. Poti obtine o promovare sau te poti implica intr-un nou proiect. Per total, profitul va fi mare in aceasta luna. De asemenea, sunt posibile unele castiguri neasteptate. Poti petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi si prieteni.