Horoscop August 2017 - Fashion8.ro

Horoscop August 2017 Berbec

Horoscop August 2017 Berbec

Daca esti zodia Berbec, in luna August 2017 calatoriile vor fi interesante si pline de satisfactii. Posibil poti planifica o excursie scurta pentru a te relaxa. Exista posibilitatea unor certuri cu fratii sau surorile. Problemele familiale te pot afecta la jumatatea acestei luni. Este posibil sa faci o achizitie mai valoroasa in aceasta luna, poate chiar o casa.

Horoscop August 2017 Taur

Horoscop August 2017 Taur

Daca esti zodia Taur, in luna August 2017 poti avea unele probleme cu mama ta. Este posibil sa te muti in aceasta luna. Iti poti cumpara o noua proprietate: casa sau masina. Este posibil sa ai unele probleme cu fratii mai mari sau prietenii dupa jumatatea acestei luni. Poti avea unele probleme cu stomacul la jumatatea lunii.

Horoscop August 2017 Gemeni

Horoscop August 2017 Gemeni

Daca esti zodia Gemeni, in luna August 2017 calatoriile pot fi benefice si pline de entuziasm. Poti face o excursie in luna aceasta. Pot aparea unele probleme cu fratii. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult asupra sanatatii tale dupa jumatatea acestei luni. Este posibil la finalul lunii sa iti achizitionezi ceva valoros.

Horoscop August 2017 Rac

Horoscop August 2017 Rac

Daca esti zodia Rac, in luna August 2017 nevoile proprii sunt prioritare pentru tine. Statutul si respectul in societate sunt foarte importante pentru tine. In cazul in care aveai planuri de casatorie, aceasta poate fi amanata. Spre finalul lunii vei avea mai mult noroc in ceea ce priveste finantele. Ar fi bine sa nu mai fii stresata sau sa te invinovatesti.

Horoscop August 2017 Leu

Horoscop August 2017 Leu

Daca esti zodia Leu, in luna August 2017 la inceput e posibil sa fii egoista si sa ii tragi pe ceilalti in jos. Banii sunt o prioritate pentru tine. O schimbare poate avea loc in viata ta personala la jumatatea acestei luni. Cu toate acestea poti avea unele mici probleme de sanatate. Pot aparea castiguri pentru tine din strainatate. Intalnirile de afaceri planificate cat mai departe iti pot aduce mari satisfactii.

Horoscop August 2017 Fecioara

Horoscop August 2017 Fecioara

Daca esti zodia Fecioara, in luna August 2017 poti fi lipsita de energie. Povara financiara te poate perturba in aceasta perioada. De asemenea este posibil sa suferi o pierdere. Sanatatea si finantele se vor echilibra dupa jumatatea lunii acesteia. Cheltuielile vor fi tinute sub control. Iti poti gasi linistea sufleteasca in aceasta luna.

Horoscop August 2017 Balanta

Horoscop August 2017 Balanta

Daca esti zodia Balanta, in luna August 2017 te poti bucura de castiguri, o viata sociala de invidiat si de facilitati, in prima jumatate la acestei luni. Cercul social iti poate aduce inspiratie si motivatie. De asemenea, poti descoperi noi surse de venit. Eforturile in cariera vor aduce beneficii, dar pe termen lung, nu pe termen scurt. Deciziile pe care le iei acum este posibil sa nu fie cele mai bune. Ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie importanta pentru tine. Dupa jumatatea lunii veniturile pot fi in scadere, in schimb ce cheltuielile pot creste. Fii precauta in ceea ce priveste cheltuielile pe calatorii.

Horoscop August 2017 Scorpion

Horoscop August 2017 Scorpion

Daca esti zodia Scorpion, in luna August 2017 cariera iti poate aduce satisfactii. Pot exista progrese atat pe plan profesional cat si in plan personal. Ti se poate oferi sansa unui nou loc de munca sau poti fi solicitata sa participi la un nou proiect. Venitul tau poate creste brusc de la jumatatea lunii. La finalul lunii vei fi multumita de castigurile realizate. In aceasta luna te vei bucura de compania prietenilor. Este posibila o despartire de partener, in cazul in care esti cu cineva, iar daca esti singura este posibil sa intalnesti pe cineva cu care vei petrece momente de neuitat.

Horoscop August 2017 Sagetator

Horoscop August 2017 Sagetator

Daca esti zodia Sagetator, in luna August 2017 este posibil sa observi fluctuatii financiare, dar si lipsa energiei. Poti pierde bani, asa ca fii precauta cand doresti sa faci investitii. De la jumatatea lunii poti simti o perioada de relaxare si rezolvare a situatiilor delicate pe care le-ai intampinat. Sanatatea se poate ameliora. Poti avea un comportament nepotrivit fata de cei apropiati. Poti fi egoista sau sa te crezi superioara lucru ce ii poate deranja pe cei care iti sunt alaturi.

Horoscop August 2017 Capricorn

Horoscop August 2017 Capricorn

Daca esti zodia Capricorn, in luna August 2017 poti fi lipsita de energie. Povara financiara te poate perturba in aceasta perioada. De asemenea este posibil sa suferi o pierdere. Sanatatea si finantele se vor echilibra dupa jumatatea lunii acesteia. Cheltuielile vor fi tinute sub control. Iti poti gasi linistea sufleteasca in aceasta luna daca vei fi intelegatoare.

Horoscop August 2017 Varsator

Horoscop August 2017 Varsator

Daca esti zodia Varsator, in August 2017 ideile tale pot diferi de a celorlalti. Asocierea cu persoane din strainatate iti poate aduce beneficii. Persoana iubita poate avea idei fixe ce pot diferi de ale tale. Incearca sa fii mai blanda in relatia cu partenerul. Ar fi bine sa nu iti asumi angajamente pe care nu le poti onora in aceasta luna.

Horoscop August 2017 Pesti

Horoscop August 2017 Pesti

Daca esti zodia Pesti, in luna August 2017 ego-ul si respectul de sine vor fi mari la inceputul acestei luni. Te vei gandi mai mult la tine si la reputatia pe care o ai. Vei dori sa te simti mai importanta si respectata. Este posibil sa primesti o mostenire sau sa primesti o oferta de munca din strainatate. Este posibil sa faci unele calatorii. De la jumatatea lunii poti fi orientata catre familie, finante si achitarea datoriilor. Pot exista intarzieri sau pierderi in cazul in are ai o afacere. Ultima parte a lunii poate fi plina sa satisfactii financiare. Incearca sa fii mai putin laudaroasa si plina de sine.