Horoscop Aprilie 2017 - Fashion8.ro

Horoscop Aprilie 2017 Berbec

Horoscop Aprilie 2017 Berbec

Daca esti zodia Berbec, in luna Aprilie 2017 te poti bucura de castiguri, o viata sociala de invidiat si de facilitati, in prima jumatate la acestei luni. Cercul social iti poate aduce inspiratie si motivatie. De asemenea, poti descoperi noi surse de venit. Eforturile in cariera vor aduce beneficii, dar pe termen lung, nu pe termen scurt. Deciziile pe care le iei acum este posibil sa nu fie cele mai bune. Ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie importanta pentru tine. Dupa jumatatea lunii veniturile pot fi in scadere, in schimb ce cheltuielile pot creste. Fii precauta in ceea ce priveste cheltuielile pe calatorii.

Horoscop Aprilie 2017 Taur

Horoscop Aprilie 2017 Taur

Daca esti zodia Taur, in luna Aprilie 2017 cariera iti poate aduce satisfactii. Pot exista progrese atat pe plan profesional cat si in plan personal. Ti se poate oferi sansa unui nou loc de munca sau poti fi solicitata sa participi la un nou proiect. Venitul tau poate creste brusc de la jumatatea lunii. La finalul lunii vei fi multumita de castigurile realizate. In aceasta luna te vei bucura de compania prietenilor. Este posibila o despartire de partener, in cazul in care esti cu cineva, iar daca esti singura este posibil sa intalnesti pe cineva cu care vei petrece momente de neuitat.  

Horoscop Aprilie 2017 Gemeni

Horoscop Aprilie 2017 Gemeni

Daca esti zodia Gemeni, in luna Aprilie 2017 poti avea mult noroc. Calatoriile iti pot aduce bucurii dar si profit. Incearca in aceasta perioada sa eviti tratamentele medicamentoase. De asemenea, ar fi bine sa amani procesele si ceea ce tine de justitie in aceasta perioada. Poate fi observata o crestere in cariera dupa jumatatea lunii. La locul de munca poti fi autoritara in aceasta perioada.

Horoscop Aprilie 2017 Rac

Horoscop Aprilie 2017 Rac

Daca esti zodia Rac, in luna Aprilie 2017 poti fi lipsita de energie. Povara financiara te poate perturba in aceasta perioada. De asemenea este posibil sa suferi o pierdere. Sanatatea si finantele se vor echilibra dupa jumatatea lunii acesteia. Cheltuielile vor fi tinute sub control. Iti poti gasi linistea sufleteasca in aceasta luna daca vei fi intelegatoare. 

Horoscop Aprilie 2017 Leu

Horoscop Aprilie 2017 Leu

Daca esti zodia Leu, in luna Aprilie 2017 ideile tale pot diferi de a celorlalti. Asocierea cu persoane din strainatate iti poate aduce beneficii. Persoana iubita poate avea idei fixe ce pot diferi de ale tale. Incearca sa fii mai blanda in relatia cu partenerul. Ar fi bine sa nu iti asumi angajamente pe care nu le poti onora in aceasta luna.

Horoscop Aprilie 2017 Fecioara

Horoscop Aprilie 2017 Fecioara

Daca esti zodia Fecioara, in luna Aprilie 2017 poti progresa in cariera. Progresul va fi profesional, dar si personal. Poti obtine o promovare sau te poti implica intr-un nou proiect. Per total, profitul va fi mare in aceasta luna. De asemenea, sunt posibile unele castiguri neasteptate. Poti petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi si prieteni.

Horoscop Aprilie 2017 Balanta

Horoscop Aprilie 2017 Balanta

Daca esti zodia Balanta, in luna Aprilie 2017 agresivitatea ta poate fi crescuta. Anumite vesti din strainatate pot da o noua directie vietii tale. Pot aparea dupa 11 Aprilie anumite probleme cronice de sanatate. Pot fi probleme de sanatate legate de fata sau stomac. Cu toate acestea, spre finalul lunii vei vedea progrese datorita muncii si efortului depuse, dar si datorita abordarii tale dinamice.

Horoscop Aprilie 2017 Scorpion

Horoscop Aprilie 2017 Scorpion

Daca esti zodia Scorpion, in luna Aprilie 2017 poti avea unele probleme cu mama ta. Este posibil sa te muti in aceasta luna. Iti poti cumpara o noua proprietate: casa sau masina. Este posibil sa ai unele probleme cu fratii mai mari sau prietenii dupa data de 14 Aprilie. Poti avea unele probleme cu stomacul la jumatatea lunii.

Horoscop Aprilie 2017 Sagetator

Horoscop Aprilie 2017 Sagetator

Daca esti zodia Sagetator, in luna Aprilie 2017 calatoriile pot fi benefice si pline de entuziasm. Poti face o excursie in luna aceasta. Pot aparea unele probleme cu fratii. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult asupra sanatatii tale dupa 15 Aprilie. Este posibil la finalul lunii sa iti achizitionezi ceva valoros.

Horoscop Aprilie 2017 Capricorn

Horoscop Aprilie 2017 Capricorn

Daca esti zodia Capricorn, in luna Aprilie 2017 nevoile proprii sunt prioritare pentru tine. Statutul si respectul in societate sunt foarte importante pentru tine. In cazul in care aveai planuri de casatorie, aceasta poate fi amanata. Spre finalul lunii vei avea mai mult noroc in ceea ce priveste finantele. Ar fi bine sa nu mai fii stresata sau sa te invinovatesti.

Horoscop Aprilie 2017 Varsator

Horoscop Aprilie 2017 Varsator

Daca esti zodia Varsator, in luna Aprilie 2017 e posibil sa fii egoista si sa ii tragi pe ceilalti in jos. Banii vor fi pe lista ta de prioritati in aceasta perioada. De la jumatatea lunii poti gasi motive de bucurie care sa te faca sa fii foarte energica. Poti avea mici probleme de sanatate in aceasta perioada. Pot aparea venituri din strainatate. Intalnirile de afaceri pot fi benefice pentru tine. Elevii ar trebui sa depuna mai multe eforturi pentru a obtine rezultatele dorite.

Horoscop Aprilie 2017 Pesti

Horoscop Aprilie 2017 Pesti

Daca esti zodia Pesti, in luna Aprilie 2017 poti fi lipsita de energie. Povara financiara te poate perturba in aceasta perioada. De asemenea este posibil sa suferi o pierdere. Sanatatea si finantele se vor echilibra dupa jumatatea lunii acesteia. Cheltuielile vor fi tinute sub control. Iti poti gasi linistea sufleteasca in aceasta luna.