HOROSCOP - Fashion8.ro

Horoscop saptamanal Berbec 14 - 20 Martie 2016

O saptamana ocupata. Daca esti zodia berbec, saptamana aceasta iti vei focusa atentia in a echilibra diferitele parti ale vietii. Oricum vor fi momente tulburatoare la locul de munca ce te vor face sa te simti nesatisfacuta. Daca esti in afaceri, va trebui sa iti indrepti energia spre lume, spre relationarea cu ceilalti. Cauta vesti noi pe directia legii, dar nu trage inca concluzia. Problemele principale se rezolva acum.

Horoscop saptamanal Taur 14 - 20 Martie 2016

O saptamana destul de progresiva. Daca esti zodia taur, saptamana aceasta nevoia de a te simti confortabil si in siguranta trebuie pusa in balanta cu atentia indreptata spre ceilalti, spre nevoile celorlalti. Este timpul sa evoluezi in cariera si pentru acest lucru e nevoie de efort in plus sau de a imbogati performanta, de a largi orizontul. Daca esti in afaceri, vei avea curajul sa elimini lucrurile inutile. Este un moment bun pentru a solutiona din datoriile tale financiare.

Horoscop saptamanal Gemeni 14 - 20 Martie 2016

O saptamana linistita. Daca esti zodia gemeni, saptamana aceasta problemele din relatie vor iesi la suprafata. La locul de munca, imaginatia ta va fi puternica si te va conduce catre succes. Vei fi inspirata sa mergi inainte. Te vei bucura de efortul de la munca si chiar te vei simti relaxata. Daca esti in afaceri, vei face eforturi sa initiezi noi proiecte, iti vei hrani spiritul pentru aventura si iti vei folosi imaginatia.

Horoscop saptamanal Rac 14 - 20 Martie 2016

O saptamana usoara. Daca esti zodia rac, saptamana aceasta la locul de munca te vei simti coplesita pentru ca sunt multe sarcini de indeplinit. Se simte starea de nemultumire, dar nu incerca sa-i blamezi pe ceilalti din cauza greselilor tale. Imbunatateste atat metoda cat si atitudinea. Daca esti implicata in afaceri, transforma-ti planurile in realitate. Discutiile si intalnirile sunt necesare pentru a sti progresul sau pentru a indeparta problemele existente.

Horoscop saptamanal Leu 14 - 20 Martie 2016

O saptamana pozitiva. Daca esti zodia leu, saptamana aceasta favorizeaza bucuria, dar neglijenta la locul de munca te va face sa suferi mai tarziu. De aceea, corecteaza-ti greselile pana nu este prea tarziu. Este o perioada benefica pentru o alta oportunitate pentru cresterea financiara. Daca esti implicata in afaceri, este posibil sa faci fata unor obstacole printre subordonati. Nu trebuie sa depinzi de ei pe deplin.

Horoscop saptamanal Fecioara 14 - 20 Martie 2016

O saptamana minunata. Daca esti zodia fecioara, saptamana aceasta este timpul sa faci ceva care sa te relaxeze dupa un program incarcat. Este timpul sa fii creativa si haioasa. Vei simti o nevoie de a te exprima sincer fata de persoana iubita sau va fi o perioada in care te vei simti romantica. Daca esti implicata intr-o activitate creativa, atunci imaginatia va fi la cote maxime. Deci, este o perioada favorabila pentru scriitoare, pentru cele care lucreaza in media, artiste. Poate ti se va cere sa realizezi un proiect in acest timp.

Horoscop saptamanal Balanta 14 - 20 Martie 2016

O saptamana plina. Daca esti zodia balanta, saptamana aceasta esti nelinistita si simti nevoia de stabilitate. Ai de alergat in aceasta saptamana, trebuie sa depui niste hartii si sa raspunzi la telefonele care suna neincetat. Este posibil sa primesti un document important sau sa faci o calatorie urgenta. La serviciu, este posibil sa primesti multe sarcini si sa iti fie greu sa le faci fata din cauza ca nu ai fost organizata pana acum. Ar trebui sa prioritizezi lucrurile pentru a fi mai eficienta. Evita distragerea atentiei.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 - 20 Martie 2016

O saptamana cu progrese. Daca esti zodia scorpion, saptamana aceasta esti foarte entuziasmata de progresul tau. Este timpul sa inchei proiectele pe care le ai. Vei consuma timp si iti va fi destul de greu sa iei decizii finale. Inainte de a preda proiectul, verifica ultimele detalii pentru ca totul sa fie in regula si prezinta-l cu grija si mult tact. Este vremea sa primesti banii asteptati pentru munca depusa si ar trebui sa gestionezi banii cu atentie, sa faci unele calcule serioase.

Horoscop saptamanal Sagetator 14 - 20 Martie 2016

O saptamana a imbunatatirilor. Daca esti zodia sagetator, saptamana aceasta cauti putin mai multa atentie din partea celorlalti. Gasirea echilibrului dintre autonomie si dependenta este esentiala. La serviciu, lucrurile devin putin ciudate in jurul tau, una dintre cauze poti fi chiar tu. Presiunea este pentru a aduce proiectele critice la o concluzie, faci retusuri si iti arati abilitatile profesionale. Nu uita sa faci munca de calitate pentru ca ceea ce faci acum va fi luat in seama de superiori.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 - 20 Martie 2016

O saptamana slaba. Daca esti zodia capricorn, saptamana aceasta nu vei avea o clipa de singuratate. Vei fi ocupata cu tot felul de activitati, foarte implicata in munca ta. Ar trebui totusi sa iei si o pauza. Problemele pe care le tineai ascunse pot iesi acum la suprafata. Un secret poate fi dezvaluit. La locul de munca, lucrurile nu merg atat de bine cum te-ai fi asteptat. Evita confruntarile acum cu colegii si sefii, vei fi in dezavantaj, asa ca fii subtila si tine-ti emotiile in frau.

Horoscop saptamanal Varsator 14 - 20 Martie 2016

O saptamana a stabilitatii. Daca esti zodia varsator, saptamana aceasta pot aparea situatii confuze carora iti va fi destul de greu sa le faci fata. Este timpul sa prioritizezi ce ai de facut. Nu ignora relatiile cu persoanele apropiate. Satisfactia apare atunci cand lasi lucrurile sa mearga de la sine. Esti energica si ambitioasa la locul de munca, dar daca nu stii ceva roaga-ti sefii sa iti arate, doar abilitatile native nu sunt suficiente. Va trebui sa mentii armonia si prietenia la serviciu.

Horoscop saptamanal Pesti 14 - 20 Martie 2016

O saptamana promitatoare. Daca esti zodia pesti, saptamana aceasta iti vei focusa energia pe cariera si relatiile publice in principal. Esti dintr-o data in prim plan. Este timpul sa arati de ce esti capabila, dar ai grija sa arati exact asa cum esti, altfel este posibil sa regreti mai tarziu. Este posibil la serviciu, sa fii chemata sa rezolvi o problema aparuta din senin. Fii calma si arata-ti competentele.