Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Fii in trend cu noile balsamuri de buze aromate NIVEA Pop-Ball

La fiecare început de sezon, agenda începe să fie umplută cu planuri noi, iar garderoba, cu haine și accesorii pe care de abia aștepți să le porți. Ca să fii in trend, trebuie să îți asortezi zâmbetul cu starea de bine care poate fi citită pe buzele tale.


Anul acesta, în materie de beauty și fashion, se poartă culorile pastelate și aromele fructate care pun în valoare naturalețea și delicatețea femeii. Urmărind tendințele în domeniu, NIVEA lansează NIVEA Pop-Ball, noile balsamuri de buze cu aromă de mentă proaspătă și de zmeură și măr roșu.

Cele două produse au un ambalaj trendy, în formă de minge, și pastelat, verde mentă și roz pudrat. Datorită ingredientelor pe care le conțin, buzele tale se vor bucura de o hidratare intensă și o aromă delicată care te vor face să zâmbești la fiecare pas.

Fie că alegi să mergi la o cină cu prietenele tale, la munte sau pur și simplu la birou, aplică NIVEA Pop-Ball ori de câte ori simți nevoie de hidratare și savurează fiecare clipă. Poți să-l folosești ca atare sau înainte de a aplica rujul favorit.  

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram NIVEA România.

Preț maxim recomandat: 19,99 Ron fiecare.


Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.