Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Ten de primavara. Top 5 obiceiuri sanatoase pentru un ten impecabil

Primăvară, totul se schimbă. Sau așa ar trebui. Primăvara, ritualul de frumusețe intră sub o altă zodie. Capătă o altă importanță. Dacă ești de acord cu noi, atunci iată topul celor trei obiceiuri sănătoase pentru ca și tu să beneficiezi de un ten impecabil.


Specialiștii Naturys România îți recomandă ca, „odată cu venirea primăverii şi apariţia razelor solare mai puternice, să transformi îngrijirea facială într-o prioritate. De ce? Pentru că lunile martie și aprilie sunt cel mai bun moment de a-ți reînnoi  rutina de îngrijire a tenului.”

5 obiceiuri sănătoase pentru un ten impecabil

1. Selectează și triază produsele cosmetice. Scapă de fardurile vechi si expirate din beauty case dacă nu vrei să te alegi cu eczeme sau cu acnee.

2. Schimbă-ți crema facială. Pune-o deoparte pe cea pe care ai folosit-o iarna și alege una mai ușoară. Mai hidratantă. Ai nevoie de un produs mai fluid, care să aibă la bază ingrediente active pentru un nou boost pielii.

3. Exfoliază-ți tenul cu regularitate! De ce? Peelingul regenerează pielea, elimină celulele moarte de la suprafaţa pielii şi închide porii. Frecvența? O dată pe săptămână, folosind un exfoliant blând, cu particule abrazive fine. Dacă ai un ten sensibil, recomand folosirea un peeling enyzmatic care are la bază papaya. Aceasta exfoliază gentil, la nivel superficial.

4. Serum. Seara, după demachiere și înainte să aplici crema de noapte, bazează-te pe un serum. Atunci e momentul perfect în care tenul tău va absorbi tot ce e mai bun în acest produs concentrat.

5. Protecţia solară necesară și obligatorie. Razele solare, în special cele UVA sunt foarte nocive pentru piele, instalând îmbătrânirea prematură, proces numit fotoîmbătrânire. Așadar, odată cu schimbarea anotimpului, pune mai mult accent pe produse de protecţie solară.

O primăvară încântătoare!