Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Alpha Energy pentru scalp revitalizat si par mai usor de coafat

Care este secretul unui păr mai sănătos, mai elastic și mai ușor de coafat? Un scalp sănătos, textură maleabilă și suvițe pline de vitalitate! Alpha Energy de la System Professional este un produs energizant pentru pentru scalp și păr, care oferă în mod vizibil fortifiere de la rădăcină până la vârf!


Coordonatele unui păr sănătos? Răspunde foarte ușor la tehnicile de styling, este maleabil, are strălucire, un aspect proaspăt si arată plin de vitalitate.

Alpha Energy oferă o adevărată experiență ce transformă scalpul de la prima aplicare. Părul devine mai receptiv,  mai elastic și mai ușor de coafat.

Cu o formulă inovatoare pe bază de cofeină, histidina, lipide și vitamina B3, produsul este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Efecte vizibile asupra scalpului după prima utilizare: O senzaţie uşoară de răcoare a scalpului și un efect calmant. Îmbunătăţeşte fluxul de nutrienţi la rădăcina firului de păr.
 
După 2 săptămâni: Bariera stratului hidro-lipidic este întărită, scalpul este mai hidratat şi iritaţiile sunt vizibil reduse.

După 3 luni: Scalpul se simte întinerit, reenergizat și sănătos.

Efecte asupra părului după prima utilizare: Părul devine puternic, uşor de coafat şi plin de mişcare.

După 2 săptămâni: În mod semnificativ mai multă energie şi rezistenţă din interior. Părul se aranjează mult mai uşor, iar coafura nou obţinută se păstrează mai mult timp.

După 3 luni: Energia interioară a părului este restaurată. Părul se simte receptiv, sănătos și elastic. Deteriorarea structurii părului este redusă semnificativ.

Mizează pe Alpha Energy pentru o formă mai rezistentă a coafurii şi mai uşor de coafat. Un păr cu mai multă energie şi rezistenţă din interior!

Preț recomandat Alpha Energy de la System Professional: 315 RON