Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Manichiura pentru primavara - ce culori se poarta?

Fie că optezi pentru o manichiură nude, timeless, pasteluri feminine sau tonuri glittery și glam, simplitatea este ingredientul magic pentru a obține o manichiură reușită pentru primvăvară!


Specialiștii Jessica Cosmetics îți dezvăluie ce culori se poartă în această primăvară. Indiferent dacă ai unghiile lungi sau scurte, dacă ești adepta unui stil natural sau fană a nail artului complicat, urmează aceste recomandări pentru a fi în tendințe!

Nude și pasteluri pentru un aer feminin și sofisticat

O manichiură impecabilă, în nuanțe nude nu va ieși niciodată din tendințe. Mizează și pe tonurile pastelate de  roz, piersică, beige sau lavandă pentru un plus de eleganță!

Unghiile cu un aspect natural sau nuanțele pastelate vor fi întotdeauna o alegere ideală pentru primăvară. Un nude simplu poate fi accesorizat  cu ajutorul unor accente mininaliste cum ar fi vârfuri colorate sau o aplicație la baza unghiei.

Important este ca aceste detalii să fie subtile și să creeze un look feminin, recomandă experții Jessica Cosmetics.

Un look glam cu nuanțe strălucitoare

Primăvara aceasta se poartă și nuanțele strălucitoare. Particulele strălucitoare sau unghiile complet acoperite cu glitter sunt perfecte pentru a obține o manichiură foarte glam!

Poți încerca o altă reinterpretare a manichiurii French. Aplică oja glittery la vârfuri, în locul celei albe și vei obține un look modern, dar care păstrează aerul feminin!

Optează pentru aceste culori versatile și bucură-te de zilele însorite de primăvară!