Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
5 pasi ca sa fii fresh de Ziua Indragostitilor

Se apropie cu pași repezi Ziua Îndrăgostiților. E drept faptul că avem 365 de zile pe an pe care să le umplem cu declarații, însă 14 februarie e o sărbătoare care ne surprinde de la an la an cu frumusețea momentelor și amintirilor pe care le aduce în cupluri.


Trăirile și experiențele noastre diferă în ceea ce privește această zi. Există persoane care așteaptă ore întregi, cu sufletul la gură, să fie surprins de persoana iubită. Sau există persoane care de la primele ore ale dimineții încep cu declarațiile și micile atenții de iubire față de jumătatea sa. Indiferent de modul de exprimare și de câte surprize ți se pregătesc, e important ca de Ziua Îndrăgostiților să rămâi mereu fresh. Iar pentru asta îți venim noi în întâmpinare cu 5 pași de pregătire:

1. Oferă-ți un moment de răsfăț cu o baie caldă care să îți îmbrace simțurile și să îți asigure o stare de bine. Și parcă nimic nu te duce cu gândul la relaxare precum notele floral orientale dintr-un gel de duș Tesori d’Oriente Hammam. Formula sa este îmbogățită cu ulei de argan cultivat în sudul Marocului, unde este folosit de secole ca elixir al frumuseții.

2. Hidratează-ți pielea cu o cremă de corp. Pentru a continua ritualul și călătoria simțurilor la tine acasă, poți alege crema din gama Tesori d’Oriente Hammam, care îți va lăsa pielea netedă și catifelată.

3. Oferă-i strălucire podoabei capilare. Un păr sănătos te poate face să arăți ca o divă, în special atunci când vrei să îți recucerești partenerul. Așa că trebuie să ai grijă să îl hidratezi și să îl hrănești cu o mască de păr potrivită pentru părul tău. Poți încerca masca Wash and Go cu un amestec prețios de uleiuri din argan, camelie și migdale, care îi va oferi părului tău strălucirea intensă pe care o merită.

4. Exfoliază-ți tenul și pregătește-l pentru un make-up cu adevărat irezistibil. Pentru ca tenul tău să radize și pentru ca machiajul să îți reziste pe durata întregii zile, ai nevoie de o curățare eficientă a celulelor moarte, a sebumului și a impurităților care astupă porii. De exemplu, Elmiplant are în gama sa Skin Control un gel exfoliant cu microparticule de bambus 100% naturale și uleiul de lemongrass 100% natural, care acționează ca un astringent ajutând la minimizarea porilor, la reducerea secreției excesive de sebum și la curățarea porilor dilatați.

5. Alege-ți un parfum în trend, care să te inspire să fii dulce, să fii liberă, mereu tânără... să fii tu. De exemplu, B.U. Heartbeat are un parfum unic, care se deschide cu bergamotă, coacăze negre și fructe de pădure roșii. În inima sa este frezia, înfășurată în note de trandafir, iar notele de bază sunt date de vanilie, mosc și de lemnul de santal.

Acum, tot ce îți mai rămâne este să te bucuri de ziua romantică pe care ați plănuit-o și să adaugi încă un set de amintiri frumoase în anuarul dragostei.