3 mituri despre coafarea parului. Afla care este realitatea!

Cine nu isi doreste ca fiecare zi sa ii fie luminata de un par frumos? Dar intotdeauna exista o serie de ingrijorari cu privire la utilizarea frecventa a instrumentelor de coafat, precum si intrebari legate de rezultatele finale.

Madalina Nitu, trainer ghd Romania, explica aceste mituri si ne arata cum stau lucrurile de fapt.

MITUL 1: par coafat = par ars

Nu e nevoie de temperaturi extreme si daunatoare pentru par, pentru o coafura perfecta. Foarte multe persoane folosesc instrumentele de coafat la  temperatura ridicata pentru a obtine rezultatele dorite. Adevarul este ca, temperatura optima de coafare este de 185°C. Pentru  cele mai bune rezutate, aceasta trebuie metinuta constanta pe tot parcursul procesului. ghd platinum este un styler care face acest lucru posibil, datorita senzorilor integrati pe suprafata placilor.

MITUL 2: un singur echipament = un singur look

Pe langa indreptarea parului, o placa iti ofera posibilitatea sa creezi bucle, onduleuri si valuri. Canalul de youtube ghd este o buna sursa de inspiratie in acest sens.

MITUL 3: par drept = par plat

Poti oferi volum coafurii tale, chiar daca iti doresti un par intins. Pozitioneaza placile styler-ului perpendicular pe scalp. Astfel, coafura primeste volum la radacina, iar pe lungimi se creeaza textura si miscare.