Noua colectie Cool Browns de la Syoss Oil Intense: satenul nu a fost niciodata mai cool!

Reflexii reci și o intensitate supremă a culorii! Noua colecție Cool Browns de la Syoss Oleo Intense ne arată cât de puternic și strălucitor poate fi un maro cu reflexii cenușii.

Cele trei nuanțe ale noii game – Șaten intens, Șaten foarte închis și Șaten piatră – sunt menite să atragă toate privirile datorită formulei ce conține uleiuri de activare a culorii, fără amoniac, ceea ce-i va oferi părului o culoare intensă și de durată.

Noile nuanțe Syoss Oleo Intense nu numai că se încadrează în trendul naturaleții pentru 2017, ci stabilesc chiar noi standarde, asigurând părului culori bogate și vibrante. Noile nuanțe seducătoare de șaten vor arăta cel mai bine atunci când vor fi asociate cu coafuri simple, cu împletituri moderne, astfel încât culoarea părului va ieși în evidență și mai mult.

Noua colecție Cool Browns de la Syoss Oleo Intense este extrem de hrănitoare datorită formulei pe bază de ulei care activează și intensifică nuanța. Vopseaua de păr fără amoniac Syoss Oleo Intense este prima vopsea permanentă pe bază de ulei ce conține amplificatori de culoare pe bază de ulei, responsabili cu hrănirea firului de păr în profunzime. Rezultatele sunt evidente: părul este cu 50% mai îngrijit și arată vizibil mai sănătos, având cu până la 90% mai multă strălucire. Boosterul de ulei oferă o culoare intensă și de durată și un aspect al părului sănătos și puternic. SYOSS Oleo Intense oferă o acoperire profesională a firelor albe, părul devenind plin de culoare și strălucire.  

Noua colecție Cool Browns de la SYOSS Oil Intense este formată din trei nuanțe:
 
(4-50) Șaten piatră
(3-10) Șaten închis
(2-10) Șaten foarte închis