Parul dupa nastere - Fashion8.ro

NIOXIN Cleanser, Scalp Revitalizer si Scalp Treatment - 127 RON

Femeile insarcinate si proaspetele mame se confrunta cu schimbarea nivelului de estrogen și progesteron. De unde schimbari de stare, atitudine, piele ofilita si caderea parului.

Si, daca te apuca disperarea, nu te panica, exista solutii! E bine sa stii ca “activitatea hormonala crescuta din timpul sarcinii determina ca mai multe fire de par sa se gaseasca in faza activa de crestere decat in mod normal și, ca urmare a acestui fapt, caderea parului sa fie mult diminuata. La 6 saptamani dupa nastere, rata de creștere a parului scade iar caderea parului se intensifica si devine vizibila. Subtierea parului este o problema uzuala pentru mame la aproximativ 3-4 luni dupa nastere si poate sa dureze pana la 1 an.”, spune Dr. Piraccini.

Si totusi, Nioxin este solutia pentru un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani. NIOXIN este o  solutie la indemana oricui, fiind brandul professional nr. 1 recomandat de hairstiliștii din SUA în lupta impotriva caderii si subtierii parului.

Inspirat din ritualul skin-care, NIOXIN ofera 6 sisteme personalizate create in 3 etape, curatare-optimizare-tratare oferite de NIOXIN Cleanser, Scalp Revitalizer si Scalp Treatment.

 

 

 

Parul dupa nastere - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă