Still summer: noutati si lansari de la MioBio Organic Cosmetics - ❤️ Fashion8

Still summer: noutati si lansari de la MioBio Organic Cosmetics

MIOBIO BACK TO THE CITY
- post vacation beauty -


MÁDARA DERMA COLLAGEN

DERMA COLLAGEN Ser Hydra Fill Firming - 199 lei (30ml)
Serumul ultra-rafinat în a cărui formulă se regăsesc peptide naturale generate biotehnologic, microalge și acid hialuronic contribuie la stimularea sintezei de colagen pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.

DERMA COLLAGEN Cremă Hydra Fill Firming - 189 lei (30ml)
Crema extrem de mătăsoasă, în a cărei formulă se regăsesc peptide naturale generate biotehnologic, microalge și acid hialuronic, hidratează intens pielea, în timp ce asigură protejarea și susținerea colagenului. Redă pielii proteine esențiale și aminoacizi, consolidând rețeaua extracelulară a epidermei.

DERMA COLLAGEN Night Source Cremă de noapte - 199 lei (30ml)
Formulată cu peptide naturale derivate prin biotehnologie, fitosteroli, microalge și acid hialuronic, această cremă de noapte regenerantă activează ciclurile de reînoire celulară care se petrec pe parcursul nopții, contribuind la stimularea sintezei de colagen.

MÁDARA BOOSTERS

BOOST Ser Hyaluronic Collagen, 120 lei (25ml)
Formulat cu acid hialuronic multimolecular și zaharuri de origine vegetală cu acțiune de menținere a apei în straturile pielii, acest ser concentrat contribuie la restabilirea echilibrului în nivelul de hidratare și sinteza proteinelor esențiale pentru piele.

BOOST Ser Amino-fill 3D Lifting, 120 lei (25ml)
Formulat cu amino-lipide și biopolimeri de origine vegetală, serul concentrat oferă tenului un efect instantaneu de lifting, îmbunătățind aspectul pielii mature, lipsite de fermitate.

MÁDARA Organic Makeup

COSMIC DROPS 3 BURNING METEORITE highlighter, 120 lei

Conceput de experți în îngrijirea pielii, acest produs de makeup este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera. Nuanța bronzului, care se potrivește perfect pe tenul bronzat și nu numai, este obținută prin amestecarea de oxizi de fier și mică.

Ponturi de utilizare:
Se aplică înainte sau după fondul de ten.
Pentru atingerea unui efect dramatic, poate fi aplicat în straturi individuale succesive.
Amestecat în crema hidratantă folosită zilnic, poate însemna un strop de strălucire casual sau, în fondul de ten, o acoperire radioasă.
Cosmic Drops are o intensitate reglabilă prin numărul de aplicări succesive realizat. Trebuie lăsate să se scurgă 2-5 minute între aceste aplicări.

GUILTY SHADES 64 HEAT
Fard multi-funcțional pentru pleoape și obraji, 105 lei

Se folosește drept blush, fard de pleoape sau highlighter.
Se aplică pe pleoape, pomeți, tâmple, buze, micuța cută verticală care leagă nasul de buze, sau oriunde altundeva se îndrăznește.

GLOSSY VENOM 74 NUDE CORAL
Gloss hidratant pentru buze, 91 lei

Arma perfectă din arsenalul de makeup. Formula vegană high shine oferă strălucire, un plus de volum și o super hidratare – un ansamblu divin și dezirabil de plenitudine și confort.

Prețios efect antioxidant din partea uleiului din semințe de afine, ulei din tărâțe de orez și vitamina E naturală pentru hidratare și protecție. Ceruri vegetale pentru strălucire și volum.

MOSSA Organic Skincare

JUICY JELLY HYALURON Ser hidratant, 89 lei (100ml)

Hidrateaza tenul instantaneu. Acesta își recapătă fermitatea – pentru un look fresh, plin de vitalitate.

Acidul hialuronic multi-molecular împreună cu betaina asigură această hidratare în profunzime, în timp ce extractele de zmeură și merișor oferă o supradoză de antioxidanți. Ideal pentru orice tip de ten. Textura ușoară de gel se absoarbe imediat în piele, oferind prospețime și strălucire.

V LIFT YOUTH POWER BOOSTER Ser facial, 74 lei (15ml)

Un boost adus potențialului natural al pielii.

Formula sa avansată cu extracte din merișorul de miere (juneberry) îmbunătățește instantaneu aspectul lax al pielii și, grație extractului din plancton, adresează nevoile tenului cu linii fine și riduri. Pielea capătă și un plus de încredere, confort și hidratare datorită acțiunii acidului hialuronic.

V LIFT WRINKLE RESIST Cremă cu colagen pentru ochi, 74 lei (15ml)

O cremă care debordează de vitalitate, pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.

Redă plenitudine de hidratare și hrănire prin intermediul unei texturi lejere, diafane, datorită potenței extractului înalt-concentrat de merișor de miere (juneberry). Oferind antioxidanți, 21 de elemente care susțin tinerețea tenului și biopolimeri, pielea fină câștigă pur și simplu fermitate.

SENDO Natural Haircare

Îngrijirea părului după vară – cu măști și balsamuri leave-in.

Formulate pe bază de extracte biotehnologice, ingrediente naturale în proporție de peste 98%, unturi și uleiuri organice. Vegane & cruelty free.

HYDRATION Mască nutritivă pentru păr uscat, 49 lei (200ml)
ULTRA REPAIR Mască reparatoare pentru păr deteriorat, 49 lei (200ml)
COLOR DEFENSE Mască pentru păr vopsit, 49 lei (200ml)

GENTLE USE Balsam leave-in, 42 lei (150ml)
ULTRA REPAIR Loțiune reparatoare leave-in pentru păr deteriorat, 59 lei (100ml)
COLOR DEFENSE Spray leave-in pentru păr vopsit, 53 lei (100ml)

NOU  SUSANNE KAUFMANN – gama RENEWING

Alcătuită dintr-un complex unic de minerale și oligoelemente, esențe de pietre prețioase, ape specializate și bogăția nutritivă a extractelor proaspete din muguri proveniți din regiunea alpină, crema lucrează împreună cu pielea pentru un aspect luminos și revitalizat al tenului.

SUSANNE KAUFMANN – RENEWING Cremă regenerantă anti-aging de zi, 1050 lei (50ml)
Potențează aspectul strălucitor al tenului, zilnic. O cremă de zi foarte hrănitoare care activează calitățile pielii, protejează împotriva semnelor îmbătrânirii și hidratează tenul oferindu-i strălucire și vitalitate.

SUSANNE KAUFMANN – RENEWING Cremă regenerantă anti-aging de noapte, 1150 lei (50ml)
Treziți-vă cu un ten cu aspect tânăr. O cremă de noapte puternică care deblochează capacitatea naturală de reînnoire a pielii pentru a-i spori vitalitatea și a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii acesteia în timpul somnului.

SUSANNE KAUFMANN – RENEWING Ser regenerant, 1200 lei (30ml)
Obține un ten luminos, cu aspect mai tânăr. Un serum extrem de eficient, energizant, care acționează pentru a lumina, netezi și omogeniza aspectul pielii în mod vizibil pentru un ten frumos strălucitor.

‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣
Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro

Still summer: noutati si lansari de la MioBio Organic Cosmetics - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

NOUTATI IN SHOPPING: Haine

NOUTATI IN SHOP: Pentru Copii

NOUTATI IN SHOP: Incaltaminte