Talpi catifelate de nou-nascut cu noile masti Parasoftin pentru picioare!

În lipsa unei hidratări corespunzătoare, pielea noastră suferă.

Iar când vorbim despre piele deshidratată, ne gândim în primul rând la ten și eventual la mâini, uitând sau acordând mai puțină importanță tălpilor, ceea ce este nedrept, pentru că și ele au nevoie de atenție și îngrijire. În tot timpul anului, dar în special vara, când încălțămintea specifică sezonului le lasă… descoperite. Și dacă tenul sau mâinile avem grijă să le hidratăm cu creme, loțiuni, seruri sau măști, același tratament e important să le fie oferit și tălpilor.

Parasoftin mască hidratantă pentru picioare este un produs recomandat în special persoanelor care au pielea uscată și foarte uscată la nivelul acestora. Efectul de catifelare este dat de ingredientele active ale măștii, respectiv uleiul de măsline, glicerina și extractul de aloe vera. Primul – fiind o recunoscută sursă de acizi grași nesaturați, creează la nivelul tălpilor un strat ocluziv, hidratând, recondiționând și hrănind pielea. Glicerina hidratează și ea, și, în plus, ajută ingredientele active să pătrundă în profunzimea pielii, accelerând regenerarea ei și asigurând tălpilor un aspect sănătos și catifelat. Acestor beneficii li se adaugă extractul de aloe vera, a cărui misiune este să asigure hidratare și să susțină regenerarea pielii, oferind totodată și un efect calmant.

Insuficienta hidratare a straturilor exterioare ale pielii piciorului, câteva kilograme în plus sau încălțămintea inadecvată, conduc la apariția calusurilor sau crăpăturilor la nivelul tălpilor. Care nu numai că sunt inestetice dar pot deveni chiar și dureroase. Cum să faci din pielea aspră și crăpată a tălpilor și calcâielor una netedă și catifelată? Folosind Parasoftin mască regeneratoare pentru picioare. O soluție pe cât de comodă, pe atât de eficientă. Vei constata după utilizarea măștii nu numai că pielea tălpilor este regenerată și aspectul ei este unul sănătos, ci și o senzație de confort la nivelul picioarelor. Cine face posibile toate aceste efecte? În primul rând ureea, în concentrație de 5%, care regenerează intensiv atât pielea uscată a tălpilor cât și calusurile. Celelalte ingrediente care participă la… magie, sunt untul de Shea (bogat în vitamine și fitosteroli) și untul de Cupuaçu (susține bariera naturală de protecție, catifelează și netezește pielea), betaina (îmbunătățește textura pielii), pantenolul și complexul hidratant cu miere, fruct de cactus, pere și fructul pasiunii.

Măștile Parasoftin pentru picioare, atât cea hidratantă cât și cea regeneratoare, sunt foarte simplu de utilizat. Nu trebuie decât să introduceți picioarele curate și uscate în măștile-șosete, să sigilați partea  de sus cu ajutorul benzilor autocolante și să așteptați 20 de minute. După îndepărtarea lor, masați pielea cu soluția rămasă. Tălpile vor fi încântate de un așa tratament bine meritat și de efect!
Produsele din gama Parasoftin sunt recomandate de Societatea Română de Dermatologie.

Pentru mai multe informații accesați site-ul www.parasoftin.com/ro.