Irina Mohora iti spune cum sa scapi de cicatricile de acnee

Prezentatoarea emisiunii „Lozul cel mare” de la TVR, Irina Mohora, nu se fereste sa impartaseasca secretele de infrumusetare care i-au redat stralucirea tenului. Lucrand in televiziune, machiajul excesiv si-a pus amprenta pe tenul vedetei, lasand-o cu usoare cicatrici in zona pometilor in urma unei bacterii contactate la machiaj.

Cunoscuta prezentatoare TV  a descoperit in cadrul Clinicii de Reintinerire Laser, Fazzada, secretul in combaterea acestor imperfectiuni si il impartaseste tuturor celor care isi doresc sa aiba o piele frumoasa si impecabila: laserul ultraperformant Sciton prin modulul Profractional, care faciliteaza efectuarea unor proceduri cosmetice cu rezultate deosebite prin care se reface suprafata pielii.

„Acea bacterie, din pacate, a fost gresit tratata de mai multi dermatologi si a dus la aceste probleme de acnee care, la final si-au lasat amprenta pe fata mea, mai exact in zona pometilor unde am ramas cu cicatrici. Stiam ca terapiile laser pot rezolva rapid si fara durere tot felul de probleme, asa ca am avut incredere totala in tot ceea ce mi-a povestit dr. Andreea Iftimie. Am fost extrem de surprinsa sa constat ca rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta, insa Andreea mi-a spus ca trebuie sa am rabdare, asa ca am continuat cu tratamentele o data la 4 luni, in ultimii doi ani. Acum pot spune ca in sfarsit cicatricile inestetice au disparut complet, este incredibila tehnologia si capacitatea de regenerare a pielii. A fost cel mai eficient tratament medical estetic din cate am incercat vreodata. Cu incredere in Dr. Andreea Iftimie si rabdare, dupa mai multe sedinte imi place din nou ceea ce vad dimineata in oglinda”, a explicat Irina.

Irina Mohora Fazzada before after

Laserul Sciton, prietenul frumusetii

Laserul Sciton este folosit cu succes pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, astfel incat frumusetea pe care ne-o dorim sa nu ramana doar un vis de neatins. Laserul este folosit pentru tratarea cicatricilor de toate felurile (post chirurgicale, post traumatice, post acnee, hipotrofe, hipertrofe si cheloide), laxitatii fetei si ridurilor profunde. Sunt recomandate 6-8 sedinte la inerval de 6-8 saptamani.

Pentru refacerea suprafetei pielii este folosit Modulul Profractional al laserului Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, astfel incat tratamentul se realizeaza doar pe zona vizata, fara a afecta si tesutul din apropiere.  Acesta permite efectuarea unor tratamente personalizate in functie de tipul de piele al fiecarui pacient in parte, garantand cele mai rapide si mai sigure rezultate, precum si timp de vindecare mult mai rapid, datorita a doua caracteristici ale sale: scanarea controlata de computer si interfata inteligenta. Platforma dispune de cel mai puternic sistem de racire integrat, ce realizeaza un control precis al temperaturii suprafetei epiteliale.

Unde se poate efectua tratamentul?

Laserul Sciton este disponibil in Romania prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar sedintele de tratament se pot realiza la Clinica Laser de Reintinerire, Fazzada, care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici  se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA. Mai multe informatii pe www.fazzada.ro si pe pagina de Facebook.