3 motive pentru care sa folosesti serumurile de fata

Îngrijirea pielii este foarte importantă. Ritualul zilnic trebuie să includă curăţare, tonifiere şi hidratare. În felul acesta tenul îşi păstrează vitalitatea şi hidratarea optimă.

Produsele de curăţare au rolul de a îndepărta machiajul şi impurităţile acumulate de-a lungul zilei iar tonifierea este importantă pentru a reface ph-ul pielii. Când vorbim despre hidratare, putem alege mai multe variante: seruri, creme hidratante şi măşti. Acestea au rolul de a hidrata şi furnizează pielii vitamine şi nutrienţi benefici.

Multe persoane nu înţeleg importanța serurilor pentru pielea feței. De ce sunt acestea importante şi de multe ori chiar mai potrivite decât crema ? Motivele sunt numeroase, voi enumera doar câteva dintre ele.

În primul rând serurile sunt mult mai concentrate decât cremele. Având în vedere că acestea nu conţin agenţi de îngroşare pentru a da consistența unui produs cremos, ele conţin mai multe ingrediente active şi în cantitate mai mare.

Folosind regulat serul potrivit tipului de ten pielea îşi va păstra tinereţea pentru mai mult timp, de asemenea funcţiile pielii se vor regla iar ridurile şi petele pigmentare vor fi estompate. Având în vedere că serurile nu conţin ingrediente care să ofere protecţie UV, mai ales pe durata  zilei este necesară şi folosirea unei creme după aplicarea serului.

Serurile au de asemenea o moleculă mai mică decât produsele cremoase, în felul acesta ele pătrund în profunzime pentru a repara pielea din interior. Acestea reglează activitatea glandelor sebacee, refac fibroblaștii care sunt responsabili pentru producţia de colagen şi elastină, protejează pereţii vaselor capilare şi grăbesc regenerarea celulară.

Un ser concentrat este Repechage C-Serum. Are o moleculă f mică, între 6-20 de microni şi pătrunde în profunzime oferind tenului o mulţime de beneficii. Poate fi folosit dimineaţa şi seara înaintea cremei. Conţine citoserum pur din alge marine ce furnizează pielii 12 vitamine, 18 aminoacizi şi 42 de minerale – un adevărat cocktail de nutrienţi pentru orice tip de ten!