Descopera atingerea catifelata a noilor rujuri Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet

Intampina primavara cu zambetul pe buze si simte senzatia de catifelare oferita de noua gama de rujuri cu textura mata Rouge Edition Souffle de Velvet de la Bourjois. Elegante si discrete, rujurile Rouge Edition Souffle de Velvet ofera buzelor tale o acoperire delicata si mata precum o atingere de catifea.

Orangélique, Fuchsiamallow, Plum Plum Pidou, Cherryleaders sau Carameli Melo sunt doar cateva din cele 8 nuante fresh si seducatoare imbogatite cu agenti de hidratare si protectie. Cu note delicate de parfum de coacaze si violete, textura unica a noilor rujuri Rouge Edition Souffle de Velvet ofera o culoare mata, intensa si luminoasa cu o rezistenta de pana la 10h precum un voal de culoare si prospetime. Rezultatul? Un make-up fresh si lejer de dimineata pana seara!

Alege una dintre cele 8 variante stralucitoare si proaspete. De la nuante diafane de roz pana la nuante indraznete de violet – pruna, portocaliu sau caramel, Bourjois ramane alegerea perfecta pentru a intampina primavara cu un look seducator si fresh! In plus, recipientul din sticla mata invaluie magia unei explozii de culoare pentru buzele tale.

Alege-ti culoare preferata, sau de ce nu, incearca-le pe toate!

01. Orangélique. O nuanta oranj fresh si energizanta pentru un zambet seducator, dar in acelasi timp angelic.
02. Coquelic’oh! O nuanta densa si indrazneata de rosu – portocaliu.
03. VIPeach. Nici roz, nici oranj, nuanta corai transforma culoarea buzelor tale in cea a piersicii coapte.
04. Ravie En Rose. Un roz seducator si delicat pentru buze numai bune de sarutat! Cedeaza tentatiei si zambeste cu incredere!
05. Fuchsiamallow. O nuanta intensa de roz pentru buze delicios de atragatoare.
06. Cherryleaders. Nuanta de rosu intens: savuroasa si atragatoare precum o cireasa.
07. Plum Plum Pidou. Dependentele de culori puternice pot zambi cu incredere. Vor fi incantate de nuanta violet-pruna ce lasa buzele usoare precum atingerea catifelata de matase.
08. Carameli Melo. O alchimie subtila in pasteluri de maro si roz pentru o nuanta care te va cuceri complet!

Fii Tres Chic, zi de zi, si bucura-te de o primavara colorata! #bourjois #souffledevelvet

Pret Recomandat: 53,5 RON (in luna martie toate rujurile au un discount de 25% din pretul recomandat)

Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).