SUMMER MOOD BY IRINA NEACSU. Relaxare cu plante din Transilvania | 100% naturala | - Fashion8.ro

SUMMER MOOD BY IRINA NEACSU. Relaxare cu plante din Transilvania | 100% naturala |

NOU! SUMMER TATTOOS – 65 lei


3 modele de tatuaje temporare, colorate, pentru 3 povesti botanice de vara, de festival, de plimbari, de plaja, de ce nu?
- Stay Wild
- Follow the Light
- Dare to Bloom
Dimensiunea foliei: A4

Fiecare model contine mai multe tatuaje pe folia A4.

NOU! SPRAY REPELENT CONTRA INSECTELOR –  50 ml, 25 lei

Îngrijire botanică pentru seri petrecute departe de casă

„Cei cinci hoți” li se mai spune celor 5 plante care acționează miraculos împotriva insectelor: salvie, rozmarin, cimbrișor, lavandă și mentă. În combinație cu oțetul de mere și cu uleiul esențial de citrice, spray-ul repelent este recomandat împotriva insectelor în seri lungi la foc de tabară.

Spray-ul se poate aplica și pe piele și păr, și deasupra hainelor, pentru că nu pătează. Mirosul de oțet este mai puternic la început, în timp dispare și rămân perceptibile mirosurile plantelor, pe cât de plăcute pentru om, pe atât de deranjante pentru insecte.

Ingrediente: oțet de mere infuzat cu salvie, rozmarin, cimbrișor, lavandă și mentă, ulei esențial de citrice

NOU! CALENDULA AFTER SUNBURN SPRAY –  50 ml, 15 lei

Îngrijire botanică dupa activitati petrecute in aer liber si soare.

Ingrediente:
- oțet de mere infuzat cu galbenele,
- apa,
- ulei de coada soricelului

Produsele Herbal Wellness Irina Neacsu se gasesc in online shop irinaneacsu.com

 

SPRAY REPELENT CONTRA INSECTELOR si CALENDULA AFTER SUNBURN


POVESTEA HERBAL WELLNESS by Irina Neacşu

Irina Neacsu este designer și artist botanic, membru al American Society of Botanical Artists. Lucrările sale includ proiecte multiple, de la pictură și grafică, la predarea de artă, artă aplicată și design interior.

Cunoscuta deja in sectorul home & deco, ea a devenit un brand internațional care expune în diferite târguri și evenimente de design din Europa, principalele sale colecții concentrandu-se pe  artă botanică și imprimerie pe suport textil si hartie.

În pictură și grafică, fascinația Irinei pentru subiectele botanice devine tema principală, dezvoltata de la clasic la abstract prin diverse tehnici, iar lucrarile sale se concentrează atât pe portretizarea frumuseții florilor, cât și a farmecului și mortalității efemere.

Pictura naturalistă și observarea intensa a lumii plantelor conduc opera Irinei prin diferite expresii, care, asociate cu ilustrația botanică clasică, au dus la crearea gamelor de Herbal Wellness si Skincare.

Realizarea produselor de skincare din plante a venit firesc, ca urmare a studiului acestor plante pentru zona de arta botanica. Toate produsele se bazeaza pe plante salbatice si de cultura din Transilvania, unde de-altfel este si atelierul din Brasov. Convingerea puternica a Irinei este ca ADN-ul uman se dezvolta in stransa legatura cu locul din care acesta provine, cu hrana locala, de aceea leacurile provenite din pamantul, apa si aerul lui, sunt cele mai benefice.

Produsele Irina Neacsu nu emit o falsa pretentie de produs cosmetic, ci mai degraba de wellness si skincare, doua cuvinte care vorbesc despre grija si stare de bine.

Irina Neacsu:
“Tocmai aceasta linie, intre leac si produs cosmetic, este cea care ma fascineaza, si imi incurajeaza cautarea de solutii wellness pure, naturale, si simple.”

 

 

SUMMER MOOD BY IRINA NEACSU. Relaxare cu plante din Transilvania | 100% naturala | - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă