O noua gama GEROCOSSEN dedicata sportivilor. Body Therapy, in 4 variante naturale - Fashion8.ro

O noua gama GEROCOSSEN dedicata sportivilor. Body Therapy, in 4 variante naturale

Profesioniști sau amatori, sportivii au întotdeauna nevoie de sesiuni de relaxare între antrenamente.

Noua gamă Body Therapy de la GEROCOSSEN propune patru produse bazate pe ingrediente naturale, pentru relaxarea musculaturii și recuperare accelerată.

Produsele gamei sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă și sunt formulate pe bază de uleiuri esențiale precum Eucalipt, Rozmarin, Mentol, Lavandă și Busuioc, în asociere cu extracte de Castan, Ghimbir, Arnică sau Aloe Vera. Mixurile sunt create pentru a putea combate eficient și natural durerile musculare și pentru a oferi o senzație de relaxare a corpului și de hidratare pentru piele.

“Ne-am folosit de beneficiile ingredientelor naturale pentru a veni în sprijinul sportivilor, fie că se antrenează pentru performanță, fie că doresc doar să se mențină în formă. Cele patru noi produse completează în mod firesc gama GEROCOSSEN dedicată îngrijirii corpului și țintesc nevoi specifice, aducând relaxare și detensionare, în pregătirea unei noi sesiuni de antrenament.”, spune Ing. STANCA CISMARU, Director General GEROCOSSEN.

Cele patru produse ale gamei sunt:
1.Gelul contra crampelor musculare relaxează mușchii în caz de crampe musculare. Creat pentru aplicare locală, acesta conține extracte de plante atent selecționate - Ghimbir, Arnică, Iedera și Rozmarin – cunoscute  pentru efectul lor de stimulare a circulației sanguine și detensionare a mușchilor. Gelul diminuează durerea provocată de contracturile musculare.

2.Gelul pentru relaxare musculară după sport a fost creat pentru a relaxa mușchii solicitați in urma efortului fizic. Conține uleiuri esențiale cu efect anti-inflamator, precum Eucalipt, Rozmarin, Mentol, și este ideal pentru calmarea  durerilor cauzate de febra musculară și relaxarea mușchilor încordați.

3.Gelul răcoritor pentru picioare obosite conține un complex natural format din extract de Castan cu proprietăți de stimulare a circulației sângelui, Eucalipt și Mentol, cu puternic efect anti­inflamator și relaxant,  îndepărtând senzația de oboseală a picioarelor. Este la fel de util după antrenament, dar și la finalul unei zile obositoare.

4.Untul de corp relaxant, ideal pentru calmare și detensionare. Acesta conține Unt de Shea, uleiuri de Susan și Migdale, precum și un complex de uleiuri esențiale de lavandă și busuioc ce conferă o senzație de calm, relaxare și bună dispoziție. Poate fi aplicat pe întreg corpul, în urma sesiunilor sportive.

Produsele Body Therapy nu au fost testate pe animale și pot fi folosite în regimurile de viață vegane. Acestea se regăsesc pe shop-ul online, www.gerocossen.ro, dar și în supermarket-uri, farmacii și magazine Plafar.

Gerocossen gama Body Therapy

Cu o tradiție de peste 30 de ani în industrie, Gerocossen propune constant formule noi, cu ingrediente active și naturale, care să contribuie la sănătatea și starea de bine a celor ce aleg produsele fabricate în România.

Gerocossen este o companie românească, înființată în 1990 de către trei antreprenori locali - Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Cei trei au îmbinat know-how-ul și noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor și ingredientelor naturale și au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumusețare.

 

 

O noua gama GEROCOSSEN dedicata sportivilor. Body Therapy, in 4 variante naturale - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă