De 1 Iunie, copiii primesc cadou de la El Studio: un tuns gratuit

Cu zâmbetul pe buze, într-o atmosferă primitoare și veselă, echipa El Studio Style îi așteaptă pe cei mai tineri clienți să le facă o vizită la salon.

De 1 IUNIE, El Studio oferă tuns gratuit tuturor copiilor care le trec pragul. Este o tradiție a salonului de a oferi un cadou copiilor de ziua lor. Un gest frumos pentru a marca Ziua Copiilor în salon!

Iar pentru tine, dragă părinte, avem câteva sfaturi despre îngrijirea podoabei capilare a copiilor.

Cum îngrijești părul copiilor? Îngrijirea „creșterii” părului copiilor este esențială pentru a-i ajuta să crească adulți cu păr sănătos, strălucitor și puternic. În primul rând, la copii, în special la cei mai mici, este întotdeauna necesar să tratezi părul cu cea mai mare delicatețe și să alegi cele mai potrivite produse pentru păr: delicate, dar în același timp eficiente.

Cum să tunzi părul copiilor? Te îndemnăm să lași acest proces pe mâna specialiștilor. Aceștia au îndemânarea si experiența necesară de a-ti stiliza prichindelul într-un mod corect și cât mai rapid posibil.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să rezolvi aceste dileme:
Alegerea șamponului și a balsamului – Importanța alegerii produselor de curățare potrivite pentru îngrijirea părului și a pielii pentru bebeluși și copii este primordială.

Sfaturile stiliștilor noștri în alegerea produselor pentru cei mici, sunt similare cu cele date pentru adulți. Adică, părinții sunt sfătuiți să cumpere doar produse de înaltă calitate, după verificarea ingredientelor și a compoziției. Cu excepția nou-născuților, care au nevoie de îngrijire specifică și produse foarte delicate, în salon este posibil să găsești diverse produse organice complet naturale și certificate, potrivite pentru întreaga familie. Produsele garantează niveluri foarte ridicate de îngrijire a părului și a scalpului, menținându-le sănătoase, și promovând o regenerare optimă și corectă. În salon vei găsi multe alternative, inclusiv bio, important este să alegi produsul potrivit în funcție de caracteristicile părului copilului.

Perii și piepteni potriviți – Chiar și în alegerea periilor și a pieptenilor, este mai bine să optezi pentru accesorii anti-încurcare, ușor de spălat și de păstrat curate și mai ales specifice vârstei și nevoilor copilului, pentru a evita disconfortul creat în timpul pieptănatului.

Cum se tunde părul copiilor? O misiune delicată! Pentru a alege tunsoarea potrivită este important să ții cont de unele sfaturi.

Primul pas, dacă este posibil, este să asculți nevoile și dorințele copilului, și să afli astfel dacă preferă părul lung sau scurt. Apoi, ia în considerare tipul de păr. E creț, drept, cu fir gros sau subțire? Mizează întotdeauna pe stilistul de încredere! Pe baza informațiilor oferite, acesta va fi în măsură să te sfătuiască cu privire la modul de a tunde părul copilului tău, satisfăcând astfel atât nevoile lui, cât și ale voastre, părinților.

La El Studio Style vei găsi mereu ajutorul de care ai nevoie. În oricare dintre cele 11 saloane din București vei descoperi o echipă minunată, pregătită să ofere cele mai bune soluții, adaptate nevoilor tuturor clienților…chiar și celor mai mici. Pasionați de ceea ce fac, mereu la curent cu noutățile, specialiștii El Studio abordează cu profesionalism orice provocare.

www.el-studio.ro