Promotie Gama TuTu - produse de machiaj pentru copii, diponibile pe www.ViperaCosmetics.ro, magazin on-line exclusiv marca VIPERA - Fashion8.ro

Promotie Gama TuTu - produse de machiaj pentru copii, diponibile pe www.ViperaCosmetics.ro, magazin on-line exclusiv marca VIPERA

Pana pe 30 iunie, cu ocazia Zilei Copiilor, produsele din gama VIPERA TuTu disponibile pe www.ViperaCosmetics.ro se afla la reducere de 15%, 20% sau 25%.


Gama TuTu pentru copii - Cosmeticele TuTu pentru copii sunt amuzante, ideale pentru jocul de rol si pentru dezvoltarea abilitatilor motrice fine ale copiilor; fetitele exerseaza coordonarea miscarilor degetelor cu precizie. Produsele TuTu hidrateaza pielea, au culori stralucitoare si pot fi un cadou minunat pentru cei mai tineri consumatori marca VIPERA.

Gama de produse cosmetice TuTu contine: balsam de buze, luciu buze, fard mousse, fard de obraz si de pleoape, lac de unghii, toate formulate special pentru copii. Aceste produse sunt sigure pentru utilizarea copiilor in varsta de peste 3 ani.

*Nu contin nano particule * Nu contin ingrediente artificiale * Nu contin chimicale daunatoare * 100% pure * Fara ingrediente toxice * Hipoalergenice * Testate dermatologic

Produsele de machiaj TuTu pentru copii au fost testate sub supravegherea speciala a Krisan Safety Assessor, expert recunoscut in monitorizarea efectelor secundare si evaluarea sigurantei cosmeticelor cu privire la: siguranta dermatologica (proprietati hipoalergenice), siguranta microbiologica (fara bacterii), siguranta la utilizarea de catre copii peste 3 ani.

Studiile de utilizare au fost realizate pe un grup de persoane cu piele sensibila, predispusa la alergii. Nici produsele, nici ingredientele nu au fost testate pe animale.

Dedicata inovarii, cercetarii si testarii continue, marca VIPERA este o marca poloneza care si-a inceput activitatea in urma cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii in procesul de productie, compania imbogateste constant portofoliul de produse pus in sprijinul femeilor de toate varstele pentru a le evidentia frumusetea naturala si pentru a le proteja totodata sanatatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blande cu tenul, ochii, unghiile si mainile.

Web: www.ViperaCosmetics.ro
Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro
Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro
Locatie magazin fizic: Bucuresti, Calea Victoriei 17: Magazinul Victoria, parter

Promotie Gama TuTu - produse de machiaj pentru copii, diponibile pe www.ViperaCosmetics.ro, magazin on-line exclusiv marca VIPERA - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă