Gama Cos-Medica pentru ingrijirea si machiajul tenului acneic - noua gama de produse VIPERA disponibila pe www.ViperaCosmetics.ro - Fashion8.ro

Gama Cos-Medica pentru ingrijirea si machiajul tenului acneic - noua gama de produse VIPERA disponibila pe www.ViperaCosmetics.ro

Portofoliul de produse de pe www.ViperaCosmetics.ro s-a marit cu produse din Gama Cos-Medica pentru ingrijirea si machiajul tenului acneic.

ViperaCosmetics.ro este magazin online dedicat marcii VIPERA, cu produse si accesorii pentru machiaj si ingrijire.

Anii de cercetare si expertiza au facut ca dermatologii si specialistii VIPERA sa dezvolte o gamafunctionalade ingrijire a pielii, sub numele Cos-Medica, eficienta in lupta cu acneea. Cos-Medica se adreseaza problemelor pielii sensibile, caracterizata prin eruptii pustulare, comedoane si cicatrici. Produsele pentru machiajul tenului din gama Cos-Medica, fondul de ten, corectorul si pudra compacta sunt produse pe baza minerala, special concepute pentru problemele tenului acneic. Aceste produse acopera si uniformizeaza imperfectiunile, in timp ce vindeca sursa problemelor tenului. Avand o formula fara uleiuri, regleaza excesul de sebum, luptand cu acneea pe masura ce o acopera. Au efect bacteriostatic, calmant si hidratant. Redau pielii aspectul natural, mat, uniform si fara rugozitati.

Cauzele aparitiei acneei includ: * productia excesiva de sebum * cheratoza excesiva a conductelor foliculilor de par care duce la infundarea glandelor sebacee * formarea infiltratului inflamator in jurul glandelor sebacee. Produsele din gama Cos-Medica pentru tenul cu predispozitie acneica ajuta la procesul de vindecare, hranesc si protejeaza pielea. Dermato-cosmeticele VIPERA Cos-Medica sunt o cale sigura pentru a obtine un ten perfect fara acnee. Expertiza dermatologilor, cosmetologilor si bio-tehnicienilor au contribuit la obtinerea unor formule unice care folosesc ingrediente active si componente benefice pentru redobandirea pielii sanatoase si frumoase. Produsele Cos-Medica pentru ingrijirea pielii predispusala acnee sunt orientate catre imbunatatirea, hranirea si protectia tenului; sunt eficiente si sigure pentru utilizare.

Aplicarea unui machiaj pe tenul predispus la acne este intotdeauna diferit de machiajul pe un ten normal: acesta necesita mai multa atentie, rabdare si grija.  Ingredientele active folosite in formulele de machiaj pentru ten acneic atenueaza problema utilizarii tratamentelor dure pentru piele, utilizand o formula naturala, ce confera in acelasi timp beneficii calmante si perfectante pentru piele.

Dedicata inovarii, cercetarii si testarii continue, marca VIPERA este o marca poloneza care si-a inceput activitatea in urma cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii in procesul de productie, compania imbogateste constant portofoliul de produse pus in sprijinul femeilor de toate varstele pentru a le evidentia frumusetea naturala si pentru a le proteja totodata sanatatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blande cu tenul, ochii, unghiile si mainile.

Web: www.ViperaCosmetics.ro
Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro
Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro
Locatie magazin fizic: Bucuresti, Calea Victoriei 17: Magazinul Victoria, parter

Gama Cos-Medica pentru ingrijirea si machiajul tenului acneic - noua gama de produse VIPERA disponibila pe www.ViperaCosmetics.ro - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă