Cum sa alegi forma potrivita pentru unghiile tale - Fashion8.ro

Cum sa alegi forma potrivita pentru unghiile tale

Într-o perioadă stresantă ca aceasta, cu toții simțim nevoia unei schimbări.

În loc să ne scurtăm părul, sau să îl vopsim în altă culoare, te sfătuim să încerci mai întâi o formă nouă a unghiilor. Specialiștii O.P.I sunt pregătiți să te ajute în acest sens. Ce spui, accepți propunerea lor?

În lume găsești mai multe forme de unghii decât ți-ai fi imaginat vreodată însă noi suntem aici ca să te ajutăm să o alegi pe cea potrivită ție, ca să te poți bucura de o manichiură perfectă. Înainte de  a începe, te rugăm să îți privești bine mâinile. Analizează-ți forma degetelor, trebuie să identifici alături de noi forma perfectă care iți va flata unghiile, apoi împinge ușor cuticulele cu ajutorul unui bețișor, astfel încât să vezi mai bine forma cuticulelor. Atenție, începem!

Degete scurte
Cea mai corectă formă pentru acestea sunt unghiile rotunde. Pentru că alungesc degetele, făcându-le să pară mai subțiri. Când le pilești, încearcă să urmezi forma naturală a degetului.

Unghii lungi cu patul lat
Forma ovală este și în această situație cea mai bună alegere deoarece oferă acea alungire de care unghia are mare nevoie pentru un aspect mai plăcut. Este similar cu forma migdalei, dar puțin mai bont. Pilește marginile unghiei și incearcă să curbezi puțin pila spre centru ca să creezi forma ovală.

Pentru alungire& degete subțiri
Unghiile în forma de migdală sunt alegerea potrivită în acest caz. Mai subțiri pe margine și înguste la bază, această formă este de-a dreptul flatanta. Umple fiecare parte a unghiei și dă formă vârfului prin îngustarea marginii.
 
Unghii care cresc mai greu
Forma pătrată este perfecta în acest caz. Daca ai patul unghial mai lung sau iți plac unghiile mai scurte, aceasta este modelul ideal pentru tine. Vrei mai multe lungime? Încearcă o manichiură acrilică.

Forma universală denumită și squoval
Pătrat + oval. Vorbim despre combinația perfectă care arată bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi. Pilește drept marginile, apoi rotunjește vârful unghiei. Te vei bucura de o manichiură clasică, extrem de frumoasă.

Degete scurte, unghii lungi
Forma stiletto este imperios necesară în acest caz. Se pretează unghiei lungi, fie ea naturală sau din acril, iar vârful se termină cu un punct ascuțit. Acest gen de unghie este cu adevărat un accesoriu și se pretează persoanelor puternice, extrem de îndrăznețe.

Pentru iubitorii de manichiuri acrilice
Supranumite și"Balerina", acest gen de unghii presupun îngrijire la salon. Lungi, subțiri și ușor pătrate la vârfuri, ele se pretează degetelor lungi și cuticulelor unghiulare. Denumirea lor a fost dată de către acel vârf drept, asemănător poantelor unei balerine.

Influencerul
Ce presupune acest stil? Forma unui ruj de buze! Fii un trendsetter, îndrăznește! La fel ca nuanța ta preferată, aceste unghii unice fac senzație oriunde le-ai purta. Ai curaj să o faci?

Diva
Lungi și pătrate. Daca ai unghiile lungi și înguste sau preferi manichiurile din acril, aceasta este forma ideală pentru tine. Se pretează oricărui look și este preferatul surorilor Kardashian.

Acum că ai găsit forma perfectă, e timpul să alegi și nuanța care ți se potrivește. Alege-ți preferata din portofoliul O.P.I și completează-ți manichiura.

#OPIObsessed

Forme de unghii naturale

 

 

Cum sa alegi forma potrivita pentru unghiile tale - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă