Manichiuri de nunta pentru Primavara 2021 - Fashion8.ro

Manichiuri de nunta pentru Primavara 2021

Te căsătorești în această primăvară? Nu te stresa în privința culorii unghiilor tale.

La fel ca un voal de mireasă pe măsură, avem pentru tine și lacul de unghii perfect. În acest sezon unghiile de nuntă pot fi chiar și într-o culoare clasică, așa că pregătește-te să spui DA și manichiurii perfecte.

O.P.I iți oferă o gamă largă de nuanțe cu care iți poți completa lookul festiv. Mată, strălucitoare sau cu un finish cremos, iți promitem că te vei bucura de o manichiură rezistentă chiar și la petrecerea de după, sau în zilele următoare când probabil vei pleca într-un mic sejur"de miere". Iată mai jos câteva propuneri de nuanțe care iți vor complimenta cu siguranță întregul outfit:

Petrecerea de logodnă
O manichiură impecabilă merge perfect cu un inel cu diamant. Și pentru că amândouă vor fi admirate de către cei din jur, asigură-te că porți o nuanță de lac de unghii strălucitoare.

Petrecerea burlăcițelor
Știi ce merge perfect cu un shot la o petrecere? Nuanța perfectă de unghii, care eventual să se asorteze cu băutura preferată.

Petrecerea miresei
Te vezi cu prietenele ca să deschizi cadourile primite dinaintea nunții? E timpul să te relaxezi cu o nuanță de unghii roze.

Pentru mireasă
Ești gata să pășești pe drumul spre altar? Suntem obsedați de aceasta nuanță iridiscentă, perfectă pentru o nuntă în plină primăvară.

Prima aniversare
Ce altă nuanță poți folosi decât Happy Anniversary?! Este un gri sclipitor creat special pentru ocazii speciale.

Succes în ziua ta cea mare! Și nu uita să spui un mare DA!

#ColorIsTheAnswer
#OPIObsessed!

OPI nuante manichiuri nunta

 

OPI nuante manichiuri nunta

 

 

Manichiuri de nunta pentru Primavara 2021 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă