SUMMER WELLNESS BY IRINA NEACSU - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
SUMMER WELLNESS BY IRINA NEACSU

Relaxare cu plante din Transilvania | 100% naturală |


Ulei de corp - 100g, pret 60 lei

Disponibil in 2 variante:
- Forest Blossom – cu plante din padure
- Wild Flowers – cu flori salbatice

Dedicat hidratării pielii, iar amestecul de ulei de migdale infuzat cu plante și uleiuri esențiale vine în ajutorul pielii uscate după sezonul rece. Infuzia (macerarea) se face în mod tradițional, la rece, timp de 2-4 săptămâni, pentru a extrage toate proprietățile benefice pe care le poartă plantele. Acest produs este potrivit tuturor tipurilor de piele.

NEW COLLECTION!
Lumanari parfumate din soia – 120g, 60 lei

Wild Rose & Lemon
Grădini magice, fructe interzise și arome suave ale amintirilor din copilărie, pentru un weekend de confort și relaxare.

Sandalwood & Orange
Atingeri misterioase de arome exotice, ca într-un basm, pentru nostalgiile din totdeauna ale călătorului.

Vanilla & Pear
Cu gandul la vara, ne imaginăm adierea delicată a pășunilor infinite, aroma limonadei prospete și cântecul păsărilor.

SET CADOU “Aroma de Vara” – 230 lei

Contine 3 produse:
- 1 print de arta - format A3
- 1 notes liniat – format A5
- 1 lumanare parfumata din soia

SET CADOU “Gradina Magica”
– 165 lei

Contine 3 produse:
- 1 print de arta - format A5
- 1 caiet – format A5
- 1 lumanare parfumata din soia

Produsele Herbal Wellness Irina Neacsu se gasesc in online shop irinaneacsu.com

POVESTEA HERBAL WELLNESS by Irina Neacşu

Irina Neacsu este designer și artist botanic, membru al American Society of Botanical Artists. Lucrările sale includ proiecte multiple, de la pictură și grafică, la predarea de artă, artă aplicată și design interior.

Cunoscuta deja in sectorul home & deco, ea a devenit un brand internațional care expune în diferite târguri și evenimente de design din Europa, principalele sale colecții concentrandu-se pe  artă botanică și imprimerie pe suport textil si hartie.

În pictură și grafică, fascinația Irinei pentru subiectele botanice devine tema principală, dezvoltata de la clasic la abstract prin diverse tehnici, iar lucrarile sale se concentrează atât pe portretizarea frumuseții florilor, cât și a farmecului și mortalității efemere.

Pictura naturalistă și observarea intensa a lumii plantelor conduc opera Irinei prin diferite expresii, care, asociate cu ilustrația botanică clasică, au dus la crearea gamelor de Herbal Wellness si Skincare.

Realizarea produselor de skincare din plante a venit firesc, ca urmare a studiului acestor plante pentru zona de arta botanica. Toate produsele se bazeaza pe plante salbatice si de cultura din Transilvania, unde de-altfel este si atelierul din Brasov. Convingerea puternica a Irinei este ca ADN-ul uman se dezvolta in stransa legatura cu locul din care acesta provine, cu hrana locala, de aceea leacurile provenite din pamantul, apa si aerul lui, sunt cele mai benefice.

Produsele Irina Neacsu nu emit o falsa pretentie de produs cosmetic, ci mai degraba de wellness si skincare, doua cuvinte care vorbesc despre grija si stare de bine.

Irina Neacsu:
“Tocmai aceasta linie, intre leac si produs cosmetic, este cea care ma fascineaza, si imi incurajeaza cautarea de solutii wellness pure, naturale, si simple.”