De la specialisti: top 3 cu cele mai cerute manichiuri in salon - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
De la specialisti: top 3 cu cele mai cerute manichiuri in salon

Auzi pe oriunde mergi că o manichiură îngrijită este ca o carte de vizită.

Dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă mai exact acest lucru? Este vorba numai de aplicarea unui lac pe unghii sau vorbim despre un ritual mai complex?

În rândurile de mai jos specialiștii O.P.I ne oferă detalii despre ce înseamnă mai exact o manichiură și un top 3 dintre cele mai cerute manichiuri în salon.

O manichiură reprezintă un tratament de frumusețe pentru mâini. În timpul acestui proces, unghiile vor fi ajustate, li se va da formă și vor fi îngrijite cu produse specifice, în funcție de nevoi. În continuare, cuticulele vor fi împinse cu ajutorul unui bețișor, sau vor fi tăiate, în funcție de preferințele purtătorului iar pasul final va consta în aplicarea lacului de unghii.

Ai încercat de multe ori să iți faci acasă o manichiură asemănătoare cu cea de la salon? Ei bine, uneori este bine să te lași pe mâna specialiștilor. Pentru o formă ideală a unghiilor și o aplicare uniformă a lacului ai nevoie de ani de experiență. Ceea ce un nailartist are din plin.

De ce iți faci manichiura? Ei bine, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, o manichiură ingrijită reprezintă modalitatea prin care iți poți păstra sănătoase unghiile, cuticulele și pielea mâinilor. Indiferent de profesia pe care o ai, să știi că toată lumea din jur va observa o manichiură îngrijită.

În afara aspectului vizual, să știi că acest ritual a fost creat și pentru a te destresa. Pentru a te telaxa și a petrece un pic de timp doar cu și pentru tine. Deci merită din plin!

Specialiștii O.P.I recomandă un top 3 manichiuri dintre cele mai cerute în salon. Acestea sunt:

MANICHIURA CLASICĂ
Dacă este prima dată când încerci o manichiură la salon, e bine să începi cu ceva clasic. Este de asemenea o opțiune ideală pentru cine își dorește un serviciu rapid și simplu.

MANICHIURA FRENCH
Nu vei putea greși vreodată cu o manichiură french. Este chic, stylish și merge perfect cu orice outfit, în orice situație. Manichiura french este iconică și nu poate fi comparată cu alte manichiuri datorită faptului că vârful acesteia este colorat în alb.

MANICHIURA ACRILICĂ
Unghiile lungi reprezintă visul oricărei femei. Din nefericire pentru multe din acestea, când o unghie ajunge la lungimea dorită, aceasta se rupe. Dacă te confrunți cu astfel de probleme, o manichiură acrilică este soluția ideală pentru tine. Dacă nu te poți bucura de unghii lungi, naturale, poți apela oricând la o extensie artificială precum acestea, nu-i așa?

Ai și mai multe întrebări pe această temă? Cere sfatul specialiștilor O.P.I.