Top 5 modalitati pentru a-ti intra rapid in forma la inceputul anului

Inceputul anului este perioada transformarilor, momentul de start al rezolutiilor.

Fiecare dintre noi avem o lista cu obiective sau dorinte pe care incercam sa le indeplinim de-a lungul celor 12 luni. Una dintre cele mai populare rezolutii in randul femeilor, dar si al barbatilor este de a-si reintra rapid in forma dupa o perioada bogata in calorii si saraca in miscare fizica. Poate parea un lucru irealizabil de a elimina kilogramele in plus si toxinele din organism intr-un timp scurt, insa noile tehnologii de remodelara corporala ne demonstreaza contrariul.

Fit4You Clinique, clinica de top din Romania, votata drept cel mai bun centru de remodelare corporala, vine cu 5 recomandari din partea specialistilor pentru o transformare sigura si eficienta la inceput de an.

1.Curatarea colonului

O detoxifiere interna este primul pas catre un organsim echilibrat, dar si catre o slabire sanatoasa si sigura. Hidrocolonoterapia este cea mai performanta si confortabila metoda de curatare a colonului, cu efecte uimitoare pentru organism.

„Angel of Water foloseste tehnologie de ultima ora pentru a curata in totalitate suprafata colonului, in mod sigur eficient, cu efecte resimtite dupa prima sedinta. Reprezinta o procedura non-invaziva, igienica si confortabila prin care se curata intens intregul organism”, afirma specialistul Fit4You, Ruxandra Dragomir – kinetoterapeut, specialist in remodelare corporala & cosmetica.

2.Detoxifiere completa

Pentru o detoxifiere completa, pe langa hidrocolonoterapia, poti opta pentru un concept japonez de purificare a organismului: Iyashi Dome. Acesta este o procedura revolutionara ce implica razele infrarosii de unda lunga, raze care exista si in natura si sunt o sursa esentiala in dezvoltarea materiei vii. O sedinta Iyashi Dome dureaza 30 de minute si produce trasnpiratie abundenta care echivaleaza cu parcurgerea a 20 de km. In medie, intr-o luna, urmand 2 sesiuni pe saptamana, se pierd pana la 4 kg. Mai mult decat atat, terapia elimina metalele grele (pe langa studiile clinice care dovedesc acest lucru, rezidurile se regasesc pe prosop daca exista in corp), creste calitatea pielii (au fost inregistrate beneficii multiple atat in zona de anti-age, cat si la nivelul parului). De asemenea, studiile clinice confirma faptul ca, desi implica un grad ridicat de caldura, nivelul de hidratare din organism creste imediat post procedura.

Se recomanda sesiuni combinate de Iyashi Dome impruna cu sesiuni de Angel of Water pentru cele mai rapide si eficiente rezultate. Cele doua terapii au si un efect de imunostimulare, ideal in aceasta perioada.

3.Slabire localizata

Stim cat de greu poate fi sa elimini surplusul de grasime dintr-o anumita zona a corpului oricat de mult sport ai face. De aceea, recomandarea specialistului Fit4You Clinique este Criolipoliza. Aceasta este varianta ideala pentru o slabire garantata in cm chiar din prima sedinta. Este destinata in primul rand depozitelor de grasime rezistente la dieta si miscare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, bratelor, feselor, soldurilor. Iar, odata distruse, celulele adipoase, nu mai revin. Astfel, se obtine efectul de sculptare a siluetei in doar cateva sapatamani.

4.Tonifierea muschilor cu minim de efort

Visul de a-ti tonifica musculatura fara a merge in sala de sport este acum realitate.

Wonder HIFEM training este o noua tehnologie eficienta, fiind primul si singurul echipament care combina emisiile ectromagnetice focalizate si electrostimularea selectiva de inalta intensitate pentru reconturarea corpului. Aceasta inovatie iti permite sa cresti masa muculara, sa te tonifiezi si sa elimini din excesul de grasime in cateva sedinte. O sesiune de Wonder echivaleaza cu 3 ore in sala de fitness. Printre cele mai populare beneficii se numara reducerea grasimilor corporale, cresterea rezistentei, imbunatatirea eficentei metabolismului.

„Tehnologia se aplica cu succes si in siguranta si in cazul persoanelor cu diastaza abdominala (afectiune unde antrenamentul clasic al muschilor abdominali este total interzis). Cercetarile pe tehnologia Hifem au inregistrat pana la 30% apropiere a muschilor abdominali dupa cateva sedinte. Printre alte beneficii se numara: lifting (obtinem un butt lift in 4 sedinte si brazilian lift in 8 sedinte), creste calitatea pielii, si poate fi folosit si ca metoda de recuperare” adauga specialistul Roberta Nedeianu – kinetoterapeut, specialist in remodelare corporala & cosmetica, Fit4You Clinique.

5.Metoda clasica: masajul

O metoda clasica, dar cu rezultate pe termen lung este masajul. Masajul anticelulitic este metoda ideala de a scapa de celulita pentru persoanele care prefera o relaxare totala in timp ce le este remodelat armonios corpul. Mai mult decat atat, printre beneficiile acestuia se numara si cresterea elasticitatii pielii, eliberarea toxinelor din organism, un plus de energie si buna dispozitie.

De asemenea, un stil de viata sanatos este un factor important catre atingerea tuturor obiectivelor de remodelare corporala. Specialistii Fit4You Clinique recomanda o activitate fizica constanta si o alimentatie sanatoasa pe termen lung atat pentru un aspect fizic de dorit, cat si pentru sanatatea generala.

Fit4You Clinique este clinica de TOP din Romania care iti pune la dispozitie o gama completa de aparatura medicala de remodelare si infrumusetare cu rezultate garantate. Cu doua locatii ultra-moderne si peste 50 de proceduri revolutionare, ne diferentiem pe piata prin calitatea si varietatea serviciilor oferite, dar si prin profesionalismul celor peste 30 de specialisti. De-a lungul anilor si a vastei noastre experiente, am reusit sa ne plasam pe primele locuri in preferintele clientilor.