ANTI-AGING TIME: MÁDARA TIME MIRACLE - Fashion8.ro

ANTI-AGING TIME: MÁDARA TIME MIRACLE

Produse anti-aging cu COMPLEXUL BIO DE REGENERARE CELULARĂ dezvoltat în laboratoarele MÁDARA, pe bază de extract revitalizant de mesteacăn nordic şi 0% adaos de apă.


MÁDARA a obţinut în laboratoarele sale formula originală CELL REPAIR BIO-COMPLEX, un complex bio de regenerare celulară care se bazează pe ingrediente active puternic antioxidante şi extracte vegetale naturale care stimulează producţia de colagen.

7 ingrediente preţioase: extracte de cătină, trifoi roşu, afine, sânziene, creţişoară, castane şi coada calului. Toate ingredientele vegetale din complexul bio MÁDARA provin din flora nordică şi culturi organice.

TIME MIRACLE AGE DEFENCE
Cremă de zi antirid - 50ml, 210 lei

Contribuie la refacerea naturală a colagenului, regenerează structura pielii şi luminează tenul obosit. Tenul capătă imediat strălucire şi fineţe.

TIME MIRACLE ULTIMATE FACELIFT
Cremă de zi lifting - 50ml, 240 lei

Stimulează fermitatea matricei de colagen, îmblânzeşte conturul facial prin efectele de netezire şi facelift.

TIME MIRACLE CELLULAR REPAIR
Ser antirid - 30ml, 210 lei

Un concentrat cu proprietăţi active antirid dovedite clinic. Serul tratament asigură o îngrijire intensivă anti-aging. Tenul devine mai ferm, este hidratat și își recapătă vitalitatea.    

TIME MIRACLE WRINKLE SMOOTHING
Cremă de ochi antirid - 15ml, 155 lei

Cremă de ochi antirid hidratantă – pentru netezirea ridurilor şi liniilor fine. Atenuează cearcănele, hidratează în profunzime pielea delicată din jurul ochilor.

TIME MIRACLE ReGENE OPTIC LIFT
Serum pentru ochi - 15ml, 179 lei

Acest serum, caracterizat de echilibrul ideal dintre opulența proprietăților și delicatețea texturii, furnizează o îngrijire intensivă, cu doza absolut necesară de respect pentru cea mai sensibilă zonă a tenului.

TIME MIRACLE TOTAL RENEWAL
Cremă de noapte antirid - 50ml, 210 lei

Pe parcursul nopţii activează procesul de regenerare celulară, susţine refacerea colagenului şi a fibrelor de elastină.

TIME MIRACLE HYDRA FIRM HYALURON JELLY
Ser hialuronic - 75ml, 160 lei

Cu o supra-doză de acid hialuronic multi-molecular, acest gel "oil-free" este un produs luxuriant de îngrijire. Stinge setea de hidratare a tenului și acesta își recapătă fermitatea și aspectul vital, tineresc. Mai mult, hidratarea astfel câștigată este păstrată în epidermă prin formarea unui film protector.

Mască ReGENE LIFTING Volume Rebuild
60ml, 160 lei

Un tratament performant, natural și non-invaziv cu efect de recâștigare a volumului tisular, destinat tuturor tipurilor de ten matur.

Țintește, prin proprietățile sale atât pielea cât și țesutul care o susține, aducând o îmbunătățire a structurii rețelei de colagen proprii tenului.

PRODUSELE MÁDARA SE GASESC IN ROMÂNIA PRIN MIOBIO.RO
Magazinul MioBio: Str. Jules Michelet, nr. 9, București

ANTI-AGING TIME: MÁDARA TIME MIRACLE - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă