Styling Deluxe. Bucura-te de un par fin si catifelat. Descopera senzatia unui par matasos cu noua gama de styling protectoare Wella Deluxe

Wella, brandul profesional recomandat de către stiliștii din întreaga lume, prezintă o nouă gamă de produse de styling pentru păr.

În ziua de azi, femeile știu exact ce-și doresc de la produsele pentru păr. Toate caută o îngrijire de excepție și o senzație mătăsoasă, fără a compromite rezultatele excelente când vine vorba de coafare.

Multe femei își doresc un look frumos și îngrijit al părului, care să fie neted și catifelat la atingere, însă, cu toate acestea, la fel de multe se tem că prin modelarea termică, părul va începe să se deshidrateze excesiv și să-și piardă strălucirea. Cu Wella Deluxe, e așa ușor să obții chiar la tine acasă look-uri de excepție și să te bucuri de senzația unui păr fin, fără să-ți faci griji că îl vei deteriora. Noua gamă protectoare de styling de la Wella conține complexul hrănitor „Kerashield 5”, cu keratină, care asigură un mix special de ingrediente, pentru o protecție de încredere și un aspect impecabil, de durată.

„Toate ne dorim un păr sănătos și strălucitor, ca și cum am fi ieșit de la salon, dar e dificil să obții acasă un look fără cusur, care se simte la fel de mătăsos pe cât arată”, susține Silvia Pabst, Cercetător Principal la Wella. „Gama Wella Deluxe utilizează noua tehnologie protectoare Kerashield 5, pentru a le oferi femeilor șansa de a-și perfecționa propriul stil, cu un control de durată și o senzație fină la atingere”.

Păr neted și strălucitor grație tehnologiei protectoare Kerashield 5
Dezvoltate de către specialiștii Wella și bazate pe mai mult de 135 de ani de experiență în salon, noile produse Wella Deluxe satisfac acum nevoile exigente ale femeilor cu părul deteriorat, lung și subțire.

Ingredientele hrănitoare, precum uleiul de jojoba și provitamina B5 rămân pe firul de păr întreaga zi și asigură un aspect de excepție, oferind protecție anti-frizz și împotriva factorilor de mediu, cum ar fi umiditatea sau razele UV.

Produsele Wella Deluxe sunt disponibile în magazine începând cu luna septembrie.